Ο γεροΓιοβάισα... άλλαξε, τρία σερί ταμεία και σας τρελαίνει!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Ο γεροΓιοβάισα... άλλαξε, τρία σερί ταμεία και σας τρελαίνει!

bet365

Σύντροφοι, είμαι ένας άλλος και τα ταμεία δεν έρχονται... σπάνια! Αντίθετα, τρεις σερί μέρες σας τρελαίνω με προτάσεις που δεν χάνονται!

Κάποιοι δε με πιστεύατε, κάποιοι θέλατε να με ρίξετε στο λάκκο με τα φίδια, όπως κάποιοι θέλατε να με εξορίσετε στη ρωσική στέπα. Εγώ όμως στάθηκα στο ύψος μου, η βότκα έμεινε στο ντουλάπι κι έκανα τα πάντα για να κερδίσω την εμπιστοσύνη σας. Γίνεται αυτό; Φυσικά και όχι γιατί θα με «κράζετε» για τα επόμενα 200 άρθρα!

Σύντροφοι τα καταφέραμε! Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο φέραμε τα πάνω - κάτω. Μέχρι και «Χ» της Λίβερπουλ δώσαμε, μιας και το... VAR στο Γκούντισον Παρκ «συνωμότησε» με τον γεροΓιοβάισα για να μην υπάρξει νικητής.

Πάμε για το 4 στα 4; Το Λονδίνο έχει ντέρμπι. Τότεναμ εναντίον Γουέστ Χαμ. Με την ψυχολογία στα ύψη και οι δύο ομάδες και με τον Μουρίνιο στα... επιθετικότερά του. Ναι, η Τότεναμ έχει τον πρώτο λόγο, ωστόσο ο άσος κάνει για μένα. Θέλω κάτι καλύτερο, θέλω φάσεις, γκολ αρκετά και φυσικά να σκοράρουν και οι δυο. Κάντε λοιπόν έναν συνδυασμό G/G και over 2,5.

Πάμε Ιταλία. Η Ρόμα του Αλέγκρι. Λάθος. Η ομάδα του Σάρι. Πάλι λάθος... Οι παίκτες του Φονσέκα θέλουν να... αναβάλουν την αποχώρηση του τεχνικού τους και κόντρα στη Μπενεβέντο θα κάνουν τα πάντα για να τα καταφέρουν. Αλλά, αυτή η άμυνά των Ρωμαίων, ώρες - ώρες θυμίζει... παιδική χαρά. Η Μπενεβέντο δεν είναι ομάδα που κλείνεται, γι' αυτό μου αρέσει αρκετά να βρουν δίχτυα και οι δυο!

H Λέστερ με τρέλανε πριν τη διακοπή. Αλήθεια σας λέω... Πάρτι με τη Σίτι στο Μάντσεστερ, συντριβή από τη Γουέστ Χαμ εντός έδρας. Η Άστον Βίλα απέναντί της και το μόνο που ζητάω από τον Μπρένταν Ρότζερς είναι να προηγηθεί. Αν τα καταφέρει, τότε πιστεύω δεν χάνει. Θα στηρίξω τις «αλεπούδες», ελπίζω να ναι πονηρές, σαν αυτές της Σιβηρίας που μένουν μέσα στα σπίτια!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα