Ζοσέ, να μη φοβάσαι!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Ζοσέ, να μη φοβάσαι!

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα είδε στεναχωρημένο τον Ζοσέ Μουρίνιο για το νέο πρόβλημα που του προέκυψε στην επίθεση, αλλά προσπαθεί να του δώσει κουράγιο για το ... σκαρφάλωμα!

Καλησπέρα καλοί μου φίλοι!

Ομολογώ ότι είχα λίγο περισσότερο ενδιαφέρον για το ματς της Λίβερπουλ χθες το βράδυ κι όχι γι' αυτό της Παρί με τη Ντόρτμουντ και η ατυχία που με κυνηγάει – δεν θέλω σχόλια σε αυτό με την ατυχία και τους κουβάδες – μου έκανε το ματς κακό, την ίδια στιγμή που όλος ο κόσμος χάζευε με τον Χάαλαντ.

Ας πάει και το παλιάμπελο, όμως, γιατί είδα τον συμπαθέστατο Ζοσέ να είναι λυπημένος τώρα που χάνει τη σεζόν και ο Σον μαζί με τον Κέιν... Πορτογάλε φίλε μου, κορυφαίε μου, ασ' τους να λένε! Εγώ μαζί σου είμαι και όπως το είπε, δεν θα παραιτηθεί η ομάδα σου, αλλά θα συνεχίσει να σκαρφαλώνει ακόμα κι αν της παίρνουν τη σκάλα!

Απόψε κόντρα στη Λειψία μη φοβηθείς φίλε μου Ζοσέ. Δεν φοβούνται τα παλικάρια! Έχεις και Μπεργκβάιν, έχεις και Λο Σέλσο, έχεις και 8 νίκες στα τελευταία 10 εντός έδρας ματς και... έχεις και καλές αποδόσεις εδώ που τα λέμε...

Για την Τότεναμ, το να καταφέρει να σκοράρει πρώτη στο παιχνίδι παρά τις απουσίες των Σον και Κέιν βρίσκουμε απόδοση 1,89, ενώ, σε πολύ καλή τιμή υπάρχει και η επιλογή της νίκης των Λονδρέζων στο DrawNoBet με το 1,82!

Στο άλλο ματς της βραδιάς, με την Αταλάντα κόντρα στη Βαλένθια, δεν είναι καθόλου κακό το 1,70 των Ιταλών για τη νίκη τους στο εντός έδρας ματς και τις βάσεις πρόκρισης στα προημιτελικά του Champions League. Βέβαια, όση προσοχή κι αν θέλει το τουρνουά, όσο κι αν οι «νυχτερίδες» δεν είναι ομάδα που την υποτιμάς εύκολα, πως να μην λάβεις υπόψιν το μόλις ένα Under 2,5 γκολ σε 13 ματς; Ο άσος με Over 1,5 τέρματα πληρώνει σε απόδοση 2,00!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα