Πανηλειακός - Καλαμάτα 0-0

Gazzetta team
Πανηλειακός - Καλαμάτα 0-0

bet365

Στο 0-0 έμειναν Πανηλειακός και Καλαμάτα στο πελοποννησιακό ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής στη Γ' Εθνική. Έπιασε πέναλτι ο γκολκίπερ της Καλαμάτας.

Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι της Πελοπονήσου στον 5ο όμιλο της Γ' Εθνικής, μιας και ο Πανηλειακός με την Καλαμάτα έμειναν στο 0-0. Οι φιλοξενούμενοι, ήταν καλύτεροι σχεδόν σε όλο το παιχνίδι, ωστόσο ο Πανηλειακός είχε την ευκαιρία του αγώνα.

Συγκεκριμένα, στο 19' ο Σελίμος έδωσε πέναλτι σε χέρι του Καντούτση, την εκτέλεση ανέλαβε ο Κρεββατάς με τον Γκόμες όμως να αποκρούει και να κρατά το 0-0. Η Καλαμάτα έμεινε και με 10 ποδοσφαιριστές στο δεύτερο ημίχρονο, όμως ούτε αυτή η εξέλιξη άλλαξε κάτι στο ματς με το τελικό 0-0 να μένει μέχρι τέλους.

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Κούτσης): Καπετανάκης, Νιφορόπουλος, Λεβέντης, Κολόκας, Σούλης, Νικολόπουλος, Ντάνκουα (73΄Χατζηστάμου), Σέχου (50΄Μπουρλάκης), Κρεββατάς, Γκοτσούλιας, Σωτηρόπουλος

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Νίκος Ζαλίκας): Γκόμες, Παπουτσογιαννόπουλος (46΄ Καλογερόπουλος), Καντούτσης, Καμινιώτης, Ζαχαρόπουλος, Κουρέλλας, Ρονκάτο, Λιόλιος, Γουερέ, Τσεμπερίδης, Τσουλάκος (67΄Σαραντόπουλος).

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα