ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Κίνδυνος κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής του Παναθηναϊκού!

Κίνδυνος κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής του Παναθηναϊκού!

Κίνδυνος κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής του Παναθηναϊκού!

Δύο εταιρίες κατασκευής αγωνιστικών χώρων, στις οποίες οφείλει χρήματα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ζητούν κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής του «τριφυλλιού» στην ΕΕΑ. Πήρε αναβολή η υπόθεση για τις 19 του μήνα.

Ο Παναθηναϊκός του Γιάννη Αλαφούζου έχει φτάσει στο σημείο να έχει οφειλές... σε όποιον μιλά ελληνικά, δείγμα των προθέσεων του απερχόμενου μεγαλομετόχου για το μέλλον της ΠΑΕ! Μετά το θέμα με τον Στάθη Ταυλαρίδη, οι «πράσινοι» κινδυνεύουν άμεσα και με μερική κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής στην ΕΕΑ μετά από αίτημα δύο εταιριών που κατασκευάζουν αγωνιστικούς χώρους. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της επιτροπής επαγγελματικού αθλητισμού:

«2. Αίτηση των εταιρειών «GREENPARK ΕΠΕ» και «GREENSCAPE ΑΕ» περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.. ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 19-10-17».

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο Παναθηναϊκός οφείλει χρήματα σε αυτές τις εταιρίες για έργα που έγιναν είτε στην Λεωφόρο είτε στο «Γεώργιος Καλαφάτης» και δεν έχουν εξοφληθεί. Με αυτόν τον τρόπο οι δύο αυτές εταιρίες επιδιώκουν να πληρωθιούν «τραβώντας» χρήματα από την εγγυητική του συλλόγου.  Σε περίπτωση που η ΠΑΕ δεν λύσει το θέμα και καταπέσει ένα κομμάτι της εγγυητικής επιστολής(οι αθλητικές εταιρείες καλούνται σε διάστημα 15 ημερών να καλύψουν την εγγυητική με το ποσό που “τραβήχτηκε”, για να μην έχουν επιπτώσεις με τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα) θα μπουν σε νέες περιπέτειες.