Η ώρα της ξεκούρασης για «πέντε»

Η ώρα της ξεκούρασης για «πέντε»

Σταύρος Σουντουλίδης
Η ώρα της ξεκούρασης για «πέντε»

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλοντας και μη θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς ποδοσφαιριστές, στον αγώνα κυπέλλου με το Λεβαδειακό, ενώ κάποιοι θα μείνουν για πρώτη φορά στην εξέδρα…

Ο Ρουμάνος προπονητής θα ξεκουράσει αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν έχουν χάσει παιχνίδι από το ξεκίνημα της χρονιάς. Ορισμένοι εξ αυτών, μάλιστα, όπως ο Ροδρίγο Ρέι και ο Χοσέ Ανχελ Κρέσπο, δεν έχουν χάσει ούτε λεπτό!

Ο Αργεντινός τερματοφύλακας, που λογικά θα δώσει τα γάντια του στον Πασχαλάκη, έχει παίξει σ’ όλα τα παιχνίδια, που έδωσε σε Ελλάδα και Ευρώπη μέχρι τώρα ο ΠΑΟΚ, μετρώντας «8 στα 8» και 720 λεπτά συμμετοχής.

Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό, ο οποίος επίσης έχει παίξει σ’ όλα τα επίσημα παιχνίδια του «Δικεφάλου» χωρίς να έχει χάσει λεπτό, ενώ στη σχετική λίστα με 8 συμμετοχές σε ισάριθμα ματς μετρούν και οι Πρίγιοβιτς, Κάμπος και Μακ.

Ολοι τους αναμένεται να μείνουν εκτός για τον αγώνα με το Λεβαδειακό και να πάρουν χρόνο κάποιοι άλλοι παίκτες, αφού το φετινό ρόστερ «επιτρέπει» τέτοιου είδους μεγάλα ροτέισον, τα οποίο πάντα εμπεριέχουν και το σχετικό ρίσκο της ανομοιογένειας πολλών νέων προσώπων σε μια ενδεκάδα.

Η λίστα με τους παίκτες που δεν έχουν χάσει ούτε ένα επίσημο ματς μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν:

1. Ροδρίγο Ρέι: 8 αγώνες, 720' συμ.

2. Χοσέ Κρέσπο: 8 αγώνες, 720' συμ.

3. Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: 8 αγώνες, 699' συμ.

4. Τζάλμα Κάμπος: 8 αγώνες, 609' συμ.

5. Ρόμπερτ Μακ: 8 αγώνες, 528' συμ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα