Εκτός Επιτροπής η εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού!

Φώτης Καρακούσης
Εκτός Επιτροπής η εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού!

bet365

Έγιναν γνωστά τα ονόματα που θα αποτελούν τους εκπροσώπους του Συνεταιρισμού της Superleague στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ. Eκτός η Αθηνά Μπαλωμένου του Παναθηναϊκού.

Κάτια Κοξένογλου (Ατρόμητος, 13 ψήφους), Γιώργος Καζναφέρης (Απόλλων, 12 ψήφους), Γιώργος Μποροβήλος (Αστέρας Τρίπολης, 11 ψήφους) και Σωτήρης Μάρκου (ΑΕΛ, 7 ψήφους) θα είναι τα τέσσερα μέλη της Superleague στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, η οποία θα έχει συμβουλευτικό ρόλο στην Εκτελεστική Επιτροπή και δημιουργήθηκε κατόπιν εισήγησης της FIFA. Η ψηφοφορία έλαβε χώρα στο Διοικητικό Συμβούλιο της Λίγκας την Παρασκευή (08/09).

Υποψηφιότητα είχαν θέσει και η Αθηνά Μπαλωμένου εκ μέρους του Παναθηναϊκού και ο Μάκης Μπελεβώνης του Παναιτωλικού, χωρίς όμως να καταφέρουν να πάρουν τις απαιτούμενες ψήφους (άλλη μια αποτυχία του τριφυλλιού). Πήραν και οι δύο από 5 ψήφους.

Αμβούργο – Λειψία με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Γουντ σκοράρει το πρώτο γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου που θα συμβουλεύει την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ σε αποφάσεις που αφορούν ζητήματα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου θα αποτελείται από 11 μέλη και πρόεδρος θα είναι ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος. Συγκεκριμένα οι υπόλοι θα είναι εκτός των τεσσάρων (Κοξένογλου, Καζναφέρη, Μποροβήλου και Μάρκου που ψηφίστηκαν στην σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ της Λίγκας, θα συμμετέχει ο πρόεδρος της Λίγκας Γιώργος Στράτος, τέσσερα μέλη από τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων και ο πρόεδρος της Football League Πέτρος Λεωτσάκος.

Η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας έχει ως εξής: «Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Εγκρίθηκε ομόφωνα το συνοπτικό πρόγραμμα, αγωνιστικής περιόδου 2017-18.

2/ Εγκρίθηκε το πρόγραμμα του Α’ Γύρου (4η-15η Αγωνιστική) του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή.

3/ Εκπρόσωποι του συνεταιρισμού στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ επελέγησαν οι κ.κ. Δ. Κοξένογλου, Γ. Κασναφέρης, Γ. Μποροβήλος και Σ. Μάρκου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα