Τουράμ: «Ακόμα και σήμερα το χρώμα του δέρματος λειτουργεί αποτρεπτικά»

Τουράμ: «Ακόμα και σήμερα το χρώμα του δέρματος λειτουργεί αποτρεπτικά»

Δημήτρης Τομαράς
Τουράμ: «Ακόμα και σήμερα το χρώμα του δέρματος λειτουργεί αποτρεπτικά»

bet365

Εξαιρετικός Λιλιάν Τουράμ στον λόγο του για τις διακρίσεις στο ποδόσφαιρο, έχοντας δίπλα του στο πάνελ του Παγκοσμίου Συνεδρίου του Χάρβαρντ τον Κριστιάν Καρεμπέ.

«Ακόμα και σήμερα το χρώμα του δέρματος λειτουργεί αποτρεπτικά. Δυστυχώς το δέρμα είναι ένα... σύνορο και όριο για πολλά άτομα», επισήμανε μεταξύ άλλων ο παλαίμαχος άσος Λιλιάν Τουράμ.

Ο Τουράμ στάθηκε ακόμα και σε γεωγραφικά κριτήρια και θέματα χωρών τονίζοντας πως ποτέ κανείς δεν πρέπει να έχει έναν τρόπο σκέψης και να εμμένει σε αυτόν. Δείτε πιο κάτω και σχετικές φωτό:

Ο Κριστιάν Ουνγκρούνε από την άλλη αναφέρθηκε στις συνθήκες που επικρατούν στην Αφρική και με συγκεκριμένα παραδείγματα όπως αγγελία που ζητάει παίκτες σε Γκάνα ή ακόμα και στα ελάχιστα χρήματα που παίρνουν οι παίκτες αλλά και στα προβλήματά τους στο να πάνε στην Ευρώπη ή να φτάσουν στο επίπεδο που μπορούν ή θέλουν:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα