«Δεν είναι το καλύτερο ο Βύντρα να προπονείται και να πληρώνεται»

«Δεν είναι το καλύτερο ο Βύντρα να προπονείται και να πληρώνεται»

Gazzetta team
«Δεν είναι το καλύτερο ο Βύντρα να προπονείται και να πληρώνεται»

bet365

Με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομόνοιας, ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας αναφέρθηκε στην κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με την παραμονή του Λουκά Βύντρα στο ρόστερ.

Ο Λουκάς Βύντρα δεν υπολογίζεται από την Ομόνοια. Ο παίκτης όμως δεν κατάφερε να βρει ομάδα και έτσι παραμένει στο ρόστερ.

Ράγιο Βαγιεκάνο – Τενερίφη με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Τσόρι Ντομίνγκες σκοράρει. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Με δήλωσή του, ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, είπε χαρακτηριστικά:

«Δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό, μέχρι στιγμής, να συμφωνήσει με κάποια ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, παρά το γεγονός ότι η Ομόνοια τήρησε εποικοδομητική στάση στην όλη διαδικασία. Δεν είναι το καλύτερο, ούτε για τον Σύλλογο, αλλά ούτε και για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, να παραμένει εκτός λίστας, απλά να προπονείται και να πληρώνεται. Η Ομόνοια παραχώρησε στον ποδοσφαιριστή όσες φορές ζήτησε άδεια, προκειμένου να τον βοηθήσει να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, ωστόσο ακόμα δεν υπήρξε αποτέλεσμα και δεν γνωρίζουμε τον λόγο. Υπάρχει ακόμη περιθώριο με χώρες στις οποίες το μετεγγραφικό παράθυρο παραμένει ανοικτό, αλλά και για δανεισμό στην Κύπρο μέχρι την Παρασκευή».

 

Τελευταία Νέα