Αγωνία για τον τραυματισμό του Μακ

Σταύρος Σουντουλίδης
Αγωνία για τον τραυματισμό του Μακ

bet365

Το gazzetta.gr γράφει για το τι έκαναν οι έξι διεθνείς του ΠΑΟΚ στους τελευταίους αγώνες των εθνικών ομάδων τους και τι ισχύει με τον τραυματισμό του Ρόμπερτ Μακ στο Αγγλία-Σλοβακία.

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου, Τουρκία – Κροατία, ώρα 21:45. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Σήμερα και αύριο επιστρέφουν στις προπονήσεις οι έξι διεθνείς που απουσίαζαν λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους, αγωνία για τον τραυματισμό του Μακ στο Ουέμπλεϊ.

Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός του «Δικεφάλου» χτύπησε σε μια φάση προς το τέλος της αναμέτρησης με την Αγγλία στο Ουέμπλεϊ και παρότι φαινόταν ότι δεν πατάει καλά το πόδι του ολοκλήρωσε τον αγώνα, καθώς ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σλοβακίας, Γιαν Κόζακ, είχε «κλείσει» τις αλλαγές του.

Το gazzetta.gr γράφει για το τι έκαναν οι έξι διεθνείς του ΠΑΟΚ στους τελευταίους αγώνες των εθνικών ομάδων τους:

Γκόικο Τσίμιροτ: Αγωνίστηκε βασικός και για 75 λεπτά στην ήττα της Βοσνίας από την Κύπρο με 1-0. Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής από τον Μεχμέντ Μπαζντάρεβιτς στο 0-4 επί του Γιβραλτάρ.

Εβγέν Σάχοφ: Ο Αντρέι Σεφτσένκο τον άφησε στον πάγκο εναντίον της Τουρκίας, όπου η Ουκρανία πέτυχε μεγάλη νίκη με 2-0 και είναι φαβορί για τη 2η θέση του 9ου ομίλου. Απόψε οι Ουκρανοί αντιμετωπίζουν εκτός έδρας (21:45) την Ισλανδία

Ρόμπερτ Μακ: Βασικός και αναντικατάστατος στα δύο παιχνίδια της εθνικής Σλοβακίας, πάντα ως αριστερός εξτρέμ, στο 4-3-3 του Κοτζάκ. Επαιξε 90 λεπτά στο 3-0 επίς της Σλοβενίας και ολοκλήρωσε το χτεσινό ματς στο Ουέμπλεϊ κόντρα στην Αγγλία, παρότι προς το τέλος της αναμέτρησης έδειξε να μη πατάει καλά.

Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Επαιξε ως αλλαγή στα τελευταία δέκα λεπτά του αγώνα με τη Μολδαβία περνώντας στη θέση του Μίτροβιτς. Η Σερβία αντιμετωπίζει απόψε στο Δουβλίνο την Ιρλανδία στο ντέρμπι του 4ου ομίλου.

Ευθύμης Κουλούρης: Τα πήγε περίφημα και στα δύο ματς της εθνικής ομάδας κάτω των 21 ετών για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Βασικός και αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος σκόραρε στο 0-2 επί της Λευκορωσίας, από ασίστ του Λημνιού, ενώ πέτυχε δύο γκολ και είχε μια ασίστ στο 5-1 επί της Μολδαβίας.

Δημήτρης Λημνιός: Πέρασε ως αλλαγή στον αγώνα με τη Λευκορωσία, όπου σε 24 λεπτά συμμετοχής είχε μια ασίστ, ενώ ο Αντώνης Νικοπολίδης τον ξεκίνησε βασικό στο χθεσινό ματς με τη Μολδαβία στο Περιστέρι.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα