Το 'πε και το έκανε ο Στανόγεβιτς (pics & vids)

Το 'πε και το έκανε ο Στανόγεβιτς (pics & vids)

Το 'πε και το έκανε ο Στανόγεβιτς (pics & vids)

bet365

Ο Σέρβος τεχνικός του ΠΑΟΚ ούτε καν το σκέφτηκε για δεύτερη φορά. Το 4-4-2 μπήκε στο... συρτάρι και στο γήπεδο ξαναβγήκε το 4-2-3-1. ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΧΟΡΣΤ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Η εμφάνιση και η απόδοση του ΠΑΟΚ στο φιλικό με τη Φένλο τρόμαξε και τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, που άμεσα έκανε πίσω στα πιστεύω του και την ποδοσφαιρική φιλοσοφία του. Το 4-4-2, που τόσο πολύ δούλεψε αλλά δεν έπιασε, αποτελεί παρελθόν και ο Δικέφαλος πάει στην πεπατημένη και σ' αυτό που ξέρει από πέρσι να παίζει: το 4-2-3-1.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Οι πρώτοι που χάρηκαν περισσότερο ήταν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Με εξαίρεση τον Ντοριαν Λεβέκ, όλοι τους ξέρουν πως πρέπει να ανταποκριθούν από πέρσι στο συγκεκριμένο, που ταιριάζει και "κουμπώνει" στα χαρακτηριστικά του ρόστερ.

Έτσι, στην απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης (13.07) στο Χορστ (από την οποία απουσίαζαν Αθανασιάδης και Λεβέκ) ο Στανόγεβιτς για πρώτη φορά, άλλαξε λογική προσέγγιση και δούλεψε στο κομμάτι της τακτικής πάνω στο συγκεκριμένο σύστημα.

Η τετράδα της άμυνας ήταν η ίδια και απαράλλαχτη με πέρσι: Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα και Λέοβατς. Το ίδιο και τα δύο εσωτερικά χαφ: Κάνιας και Τσίμιροτ.

Μπροστά τους ήταν ο Πέδρο Ενρίκε (δεξιά), ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ (δεκάρι) και ο Ρόμπερτ Μακ (αριστερά), με τον Αλεξάνταρ Πριγιοβιτς στην κορυφή της επίθεσης.

Δείτε video του gazzetta.gr από την προπόνηση

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα