Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στο gazzetta.gr: «Δεν έβαλα ποτέ ταβάνι στον εαυτό μου» (vid)

Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στο gazzetta.gr: «Δεν έβαλα ποτέ ταβάνι στον εαυτό μου» (vid)

Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στο gazzetta.gr: «Δεν έβαλα ποτέ ταβάνι στον εαυτό μου» (vid)

bet365

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς δεν είναι απλά ένας σκόρερ. Είναι κανονικός «killer»! Πεινασμένος για γκολ και τίτλους, με τον ΠΑΟΚ, όπως εξηγεί στο gazzetta.gr. ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΧΟΡΣΤ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Δεν έγινε ποτέ του γιατρός ή δικηγόρος, όπως τον πίεζαν και ήθελαν να τον δουν οι γονείς του. Γρήγορα και αυτοί κατάλαβαν ότι ο μικρός Αλεξάνταρ είναι ερωτευμένος με την μπάλα, παραμερίζοντας τα μαθήματα και ότι άλλο δεν είχε σχέση με το ποδόσφαιρο. Η μπάλα ήταν ο μεγάλος του έρωτας.

Ατλ. Γκοϊανιένσε – Βιτ. Μπαΐα με επιστροφή, αν ο Εβεράλντο σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

Τα χρόνια πέρασαν, ο μικρός μεγάλωσε, άρχισε να μοιάζει ολοένα και περισσότερο στον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, όμως έπρεπε να φτάσουμε στο 2016 για να βρει «το λιμάνι» του, στη Βαρσοβία, με τη φανέλα της Λέγκια. Κάπου εκεί τον είδε ο ΠΑΟΚ, τον λάτρεψε και τον έκανε δικό του πληρώνοντας πολλά εκατομμύρια ευρώ. Ο ίδιος δηλώνει ευχαριστημένος από την επιλογή του να αποδεχθεί την πρόταση του Βλάνταν Ίβιτς και του «Δικεφάλου» και μέσα σε λιγότερο από έξι μήνες έγινε ο απόλυτος σταρ της Τούμπας και ο λατρεμένος της ασπρόμαυρης κερκίδας.

Έκλεισε την πρώτη μισή σεζόν του, με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, σκοράροντας δέκα γκολ σε 20 εμφανίσεις, κλήθηκε και έπαιξε στην εθνική ομάδα της Σερβίας, εκπληρώνοντας ένα παιδικό του όνειρο. Φέτος, θέλει πάνω από 20 γκολ αν και όπως λέει «αν μπορώ να πετύχω 100 γκολ, γιατί όχι…».

«Στόχος μου είναι να συνεχίσω από εκεί που σταμάτησα την περσινή σεζόν. Και φυσικά να γίνομαι όλο και καλύτερος. Θέλω να σκοράρω πολλά γκολ. Σκοράροντας παίρνεις το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο που είναι και πάλι ο στόχος μας στην Ελλάδα. Το σίγουρο είναι ότι θέλω να βάλω πάνω από 20 γκολ τη σεζόν. Αν μπορέσω να πετύχω και… εκατό; Κάθε ευκαιρία θέλω να την εκμεταλλεύομαι. Δεν βάζω και δεν έβαλα ποτέ ταβάνι στον εαυτό μου. Ποτέ δεν πίεσα τον εαυτό μου να πετύχει συγκεκριμένο αριθμό τερμάτων. Αλλά θέλω να ξεπεράσω τα είκοσι αυτό είναι το μόνο σίγουρο».

«ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΚΛΑΟΥΣ»

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του. Έχει μάθει να σέβεται πρόσωπα και καταστάσεις. Είναι Κύριος με «κάπα κεφαλαίο»! Απόδειξη; Όλα όσα είπε για τον Στέφανο Αθανασιάδη και το περσινό ντεφορμάρισμα του Έλληνα επιθετικού του ΠΑΟΚ.

«Εχω τεράστιο σεβασμό για τον Στέφανο Αθανασιάδη και θα πω απλά ότι είναι ο θρύλος του ΠΑΟΚ και αυτό δεν αλλάζει επειδή πέρσι δεν πέτυχε κάποιο γκολ. Ο Στέφανος τις χρονιές που σκόραρε διψήφιο αριθμό τερμάτων είχε προτάσεις από άλλες ομάδες αλλά επέλεξε να μείνει στον ΠΑΟΚ και αυτό τον τιμά. Σαφώς και δεν είναι καλό για έναν ποδοσφαιριστή να μην σκοράρει και ήταν δύσκολο αυτό για τον παίκτη. Αλλά θέλω να πω ότι δουλεύει, ότι είναι μέσα στις φάσεις και νομίζω ότι φέτος αυτό θα αλλάξει για τον Κλάους. Αυτό που πρέπει να κάνει ο Στέφανος είναι να βρει τα ψυχικά αποθέματα και ψυχολογικά να παραμείνει όρθιος και να συνεχίσει να δουλεύει. Θα έρθουν τα γκολ και θα αλλάξουν όλα και είμαι σίγουρος για αυτό».

«ΕΜΕΙΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΒΙΤΣ»

Ο Βλάνταν Ίβιτς ήταν αυτός που εισηγήθηκε την απόκτησή του, πίστεψε σ’ αυτόν και δικαιώθηκε, ωστόσο η λύση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ ήταν κάτι που εξέπληξε τον 27χρονο φορ, που μίλησε με καλά λόγια τόσο για τον πρώην, όσο και για το νυν προπονητή του.

«Ηταν έκπληξη για μένα η αποχώρηση του Ιβιτς. Μπορεί να μην πήραμε την πρώτη θέση στα πλέι οφ αλλά πήραμε μετά από χρόνια το Κύπελλο. Ο Ιβιτς μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ και το μόνο που θέλω να πω είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Βλάνταν γιατί με έφερε στην ομάδα και έκανα αυτό το μεγάλο βήμα».

«ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ»

Ένα ακόμη σημαντικό σημείο της εντός Ολλανδίας «ανάκρισης» του Σέρβου επιθετικού ήταν όλα όσα είπε για την εικόνα της ομάδας στους εκτός έδρας αγώνες και ειδικότερα στην Αθήνα απέναντι στους διεκδικητικές του τίτλου.

«Αυτό πρέπει να αλλάξει. Να μας φοβούνται και όχι να τους φοβόμαστε. Να σκεφτούμε ότι και εκεί το γήπεδο είναι ίδιο, οι εστίες έχουν τις ίδιες διαστάσεις, ότι παίζουμε έντεκα εναντίον έντεκα. Δεν πρέπει να είναι δύναμη μας μόνο η Τούμπα. Στα εκτός έδρας πρέπει να κυριαρχήσουμε, να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και να αναγκάσουμε τον αντίπαλο να μας φοβάται, όπου και αν παίζουμε».

Ολόκληρη η συνέντευξη του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στο βίντεο των 13 λεπτών, που ακολουθεί. Δείτε και ακούστε όλα όσα είπε στο gazzetta.gr από το Χορστ της Ολλανδίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα