Με Κουλούρη οι «μαύροι» πήραν τη νίκη

Με Κουλούρη οι «μαύροι» πήραν τη νίκη

Με Κουλούρη οι «μαύροι» πήραν τη νίκη

bet365

Ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς δούλεψε πάνω στο «4-4-2» και στο πρώτο οικογενειακό διπλό, επί ολλανδικού εδάφους, οι «μαύροι» ήταν οι νικητές (3-2). ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΧΟΡΣΤ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Με πρωταγωνιστή και σκόρερ των δύο εκ των τριών γκολ τον Ευθύμη Κουλούρη, οι «μαύροι» επικράτησαν των «πορτοκαλί» στο πρώτο οικογενιακό δίτερμα της φετινής καλοκαιρινής προετοιμασίας στο Χορστ της Ολλανδίας.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Ο Σέρβος τεχνικός του ΠΑΟΚ χώρισε από το ξεκίνημα της απογευματινής προπόνησης της Δευτέρας (03/07) τους 20 ποδοσφαιριστές, που αυτός επέλεξε, σε δύο ομάδες.

Οι «πορτοκαλί», που λογικά θα ξεκινήσουν στο φιλικό με την Τουμπίζ, αποτελούταν από τους: Μελίσσα, Δεληγιαννίδη, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Σάχοβ, Ενρίκε, Πέλκα, Αθανασιάδη και Πρίγιοβιτς.

Απέναντί τους οι «μαύροι» με τους: Σιαμπάνη, Μάτος, Πούγγουρα, Μαλεζά, Λεβέκ, Κάτσε, Κάνιας, Κάμπος, Μπίσεσβαρ, Ζάιρο και Κουλούρη.

Πρώτοι άνοιξαν το σκορ οι «μαύροι» με τον Ευθύμη Κουλούρη, που πήραν προβάδισμα δύο γκολ με το αυτογκόλ του Δεληγιαννίδη πριν μειώσει ο Πρίγιοβιτς σε 2-1 και ο Κουλούρης κάνει το 3-1. Το σκορ έκλεισε με το γκολ του Πέδρο Ενρίκε (3-2).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα