Το «ντόμινο» στα μπακ

Το «ντόμινο» στα μπακ

bet365

Ο Αντωνιάδης σύμφωνα με τους Κύπριους ενδέχεται να φύγει από τον Πανιώνιο και ο Σαραμαντάς προβάλει ως ο πιο πιθανός αντικαταστάτης του
Καθημερινά είναι τα δημοσιεύματα στην Κύπρο για ενδιαφέρον ομάδων στο πρόσωπο του Μάριου Αντωνιάδη. Οπου αναφέρουν πως τον 27χρονο μπακ «κοιτάνε» πολλοί σύλλογοι του νησιού και μάλιστα η ΑΕΚ Λάρνακας έχει τον πρώτο λόγο. Μάλιστα υπάρχουν εκεί αναφορές πως ο διεθνής αμυντικός έχει μεταφέρει στους «κίτρινους» πως αν τελικά φύγει από τους «κυανέρυθρους» τότε θα είναι η πρώτη τους επιλογή, καθώς τον θέλουν λόγω της αποχώρησης του Ηλία Χαραλάμπους. Παράλληλα πάντως τονίζουν την πρόθεση του Αντωνιάδη να μείνει στην πλατεία, όμως όπου υπάρχει... καπνός, συνήθως υπάρχει και φωτιά. Ετσι είναι πιθανόν ο διεθνής αριστερός οπισθοφύλακας να αποχωρήσει, καθώς δεν πήρε φέτος πολύ χρόνο συμμετοχής ελέω ενός προβλήματος τραυματισμού που είχε.
Σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο αυτόματα οι «κυανέρυθροι» θα κινηθούν για ενίσχυση στην θέση του και ψηλά στη λίστα φαίνεται πως είναι ο Γιώργος Σαραμαντάς. Ο 25χρονος προέρχεται από πολύ καλές σεζόν με τον Ηρακλή, όπου δεν αναμένεται να συνεχίσει αφού όλα στον Γηραιό είναι στον «αέρα». Οπότε επί της ουσίας είναι ελεύθερος. Υπό αυτές τις συνθήκες η διαφαινόμενη-ενδεχόμενη αποχώρηση του Αντωνιάδη, είναι πιθανό να τον κάνει κάτοικο Νέας Σμύρνης. Επί της ουσίας είναι το πρώτο φαβορί και η περίπτωσή του «τρέχει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα