Τρίκαλα - Χανιά 6-1

Τρίκαλα - Χανιά 6-1

bet365

Η ξέφρενη πορεία των Τρικάλων στο δεύτερο γύρο συνεχίστηκε, με τελευταίο... θύμα τα Χανιά που γνώρισαν την συντριβή με 6-1!

Μία από τις πιο εύκολες νίκες πανηγύρισαν την Κυριακή τα Τρίκαλα. Ο ΑΟΤ επικράτησε με το ευρύ 6-1 των Χανίων προσφέροντας γκολ και θέαμα στον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Η... πανδαισία των γκολ, άρχισε μόλις στο 9', όταν μετά από σέντρα του Αρναρέλλη, ο Μπαλμπόα με πλασέ έκανε το 1-0. Δώδεκα λεπτά αργότερα, ήρθε και το δεύτερο χτύπημα, όταν ο Ριζογιάννης με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 2-0. Στο 23', δηλαδή δύο λεπτά αργότερα, ο Αφράτης προσπάθησε να απομακρύνει, αλλά άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0. Το 4-0 έγραψε ο Γιαννιτσάνης. Ο δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος, επέστρεψε στα γκολ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Γκόλια. Τελικά το ημίχρονο έληξε και με τέρμα των Χανίων, με τον Σταματή στο 43' να μειώνει σε 4-1.

Στην επανάληψη, μπορεί ο ρυθμός να έπεσε αισθητά μιας και το σκορ ήταν στο 4-1, ωστόσο είχαμε ακόμα δύο τέρματα. Αρχικά ο Μουμίν πέρασε στον Κουσκουνά, ο οποίος στο 72' έκανε το 5-1. Το τελικό 6-1, διαμορφώθηκε στο 83' με τον Ριζογιάννη να σκοράρει μετά από σέντρα του Κουσκουνά.

Οι συνθέσεις:

ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης (76’ Καμπλιώνης), Γκόλιας, Σαρακατσάνος, Βέρτζος, Μουμίν, Ριζογιάννης, Αρναρέλλης, Μπαλμπόα (57’ Λαμπάκης), Κουσκουνάς, Γιαννιτσάνης (66’ Καρρίκι).

ΑΟΧ (Θόδωρος Γκάτζιος): Γεωργίου, Δρίζης (46’ Κοζάκης), Βασιλείου, Ζέρης, Αφράτης, Μηλιώτης, Λάσκαρης (62’ Μούδιος), Φουρλάνος, Αποστολόπουλος, Σταματής, Γεωργακόπουλος (69’ Μέρο).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα