Υπό παραχώρηση Ντάγκλας Κόστα και Σάντσες

Υπό παραχώρηση Ντάγκλας Κόστα και Σάντσες

Gazzetta team
Υπό παραχώρηση Ντάγκλας Κόστα και Σάντσες

bet365

Για τους Βαυαρούς ξεκινάει καλοκαίρι ανοικοδόμησης της ομάδας και οι αλλαγές του Κάρλο Αντσελότι ενδέχεται να επηρεάσουν και τον Ντάγκλας Κόστα και τον Ρενάτο Σάντσες.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Ντάνταλκ - Ντέρι (21+).

Το τέλος της σεζόν 2016-17 σηματοδότησε και το τέλος εποχής για δυο εμβληματικούς παίκτες της Μπάγερν Μονάχου, -κυρίως- τον Φίλιπ Λαμ και τον Τσάμπι Αλόνσο. Με αφορμή την αποχώρηση των δυο βασικών στα πλάνα του Αντσελότι παικτών, οι Βαυαροί βρίσκονται μπροστά στην πρόκληση της ανανέωσης της ομάδας.

Το Kicker εμπλέκει στα σενάρια των αγοραπωλησιών κατά τη μεταγραφική περίοδο που ξεκινάει τον ερχόμενο Ιούνιο και τον Ντάγκλας Κόστα και τον Ρενάτο Σάντσες. Σύμφωνα με τους Γερμανούς, ο Κάρλο Αντσελότι είναι έτοιμος να ακούσει τις προσφορές που θα υπάρξουν για τους δυο και δεν αποκλείεται να συναινέσει στην παραχώρησή τους.

Εξάλλου, αναφορικά με τις μεταγραφές της ομάδας του, ο Ιταλός τεχνικός φαίνεται πως έχει βάλει στο μάτι τον Μάρβιν Πλάτενχαρντ, που φέτος «έλαμψε» με τη φανέλα της Χέρτα Βερολίνου (σ.σ 27 συμ, 3 γκολ, 4 ασίστ), ώστε να ενισχύσει και το γερμανικό «στοιχείο» στην Αλιάντς Αρίνα.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα