Τέρι: «Ίσως το τελευταίο μου παιχνίδι την Κυριακή...»

Τέρι: «Ίσως το τελευταίο μου παιχνίδι την Κυριακή...»

Gazzetta team
Τέρι: «Ίσως το τελευταίο μου παιχνίδι την Κυριακή...»

bet365

Ανοιχτό παν ενδεχόμενο άφησε ο Τζον Τέρι αναφορικά με το μέλλον του, δείχνοντας για πρώτη φορά πως σκέφτεται και το σενάριο της απόσυρσης.

Ο Άγγλος αμυντικός και αρχηγός της Τσέλσι, πήρε φανέλα βασικού για πρώτη φορά από τον περασμένο Σεπτέμβρη, στο παιχνίδι της Δευτέρας κόντρα στη Γουότφορντ και μάλιστα, πέτυχε και το πρώτο από τα τέσσερα γκολ των «μπλε» στη νίκη με το τελικό 4-3.

Μιλώντας λίγο αργότερα στην εκπομπή Monday Night Football και ερωτηθείς για τις σκέψεις που κάνει από τη στιγμή που έρχεται το τελευταίο εντός έδρας ματς της Τσέλσι για τη φετινή σεζόν, η φιέστα για την κατάκτηση του τίτλου και ο τελικός του Κυπέλλου, ο Τέρι είχε να πει:

Μάντσεστερ Σ. – Γουέστ Μπρομ με επιστροφή, αν ο Στέρλινγκ σκοράρει (21+).

«Δεν έχω αποκλείσει το ενδεχόμενο να είναι το τελευταίο παιχνίδι της καριέρας μου αυτό της Κυριακής... Εξαρτάται αν θα προκύψει κάποια πολύ καλή πρόταση για να σκεφτώ μαζί με την οικογένειά μου, είτε είναι εδώ στην Αγγλία είτε στο εξωτερικό. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θα κάνω. Εξετάζω κάθε πιθανή επιλογή...

Ποτέ δεν ήθελα να φτάσω σε σημείο να είμαι απλά ένας ποδοσφαιριστής που υπάρχει στο ρόστερ ή που πιάνει χώρο και εμποδίζει την εξέλιξη ενός νεαρού παίκτη. Ήταν πολύ καλό και με βοήθησε που άρχισα να βλέπω από διαφορετική οπτική γωνία το παιχνίδι όντας στον πάγκο και θα με βοηθήσει αν επιλέξω την προπονητική στο μέλλον».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα