Διακοπή στην δίκη της κάρτας υγείας και νέα δικάσιμος

Διακοπή στην δίκη της κάρτας υγείας και νέα δικάσιμος

bet365

Όπως αναμενόταν η δίκη για την κάρτα υγείας διεκόπη την Δευτέρα και η νέα δικάσιμος πήγε για τις 4 Ιουλίου. Διαφορετικές αξιώσεις από την κάθε πλευρά και παράσταση από ΕΠΟ και Δημόσιο.
Σε σημαδιακή ημέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο πήγε η δίκη για την κάρτα υγείας. Ορίστηκε νέα δικάσιμος για τις 04/07, επέτειο της κατάκτησης του Euro 2004 από την Εθνική. O δικηγόρος Μάχας, που εκπροσωπούσε την πλειοψηφία του προηγούμενου Δ.Σ. της Ομοσπονδίας (Γκιρτζίκης, Μαζαράκης κ.ά.), ζήτησε διακοπή γιατί είχε άλλο δικαστήριο, ενώ δικηγόρος εκ των κατηγορούμενων της εταιρείας για την «κάρτα υγείας» ζήτησε αναβολή. Παρόντες στο δικαστήριο ήταν οι τρεις πρώην πρόεδροι της ΕΠΟ (Πιλάβιος, Σαρρής και Γκιρτζίκης) και μέλη προηγούμενων ΔΣ (Καλύβας, Προύντζος και Μαζαράκης κ.α.) και ενώ απουσίασε ο Βασίλης Γκαγκάτσης.
Η Ομοσπονδία είχε εκπροσώπηση ως πολιτική αγωγή, ζητώντας χρηματικά ποσά μεταξύ άλλων από τους Γκαγκάτση, Σιντώρη, Γκιρτζίκη, Πιλάβιο, Σαρρή και Προύντζο για ζημία της περιουσίας της ΕΠΟ, αλλά και της Ομοσπονδίας ως νομικού προσώπου. Επίσης, παράσταση πολιτικής αγωγής έκανε και το ελληνικό Δημόσιο σε βάρος των κατηγορούμενων, ζητώντας τους 500 ευρώ. Πριν βγει απόφαση διακοπής όπως αναμενόταν και σας είχαμε αναφέρει από χθες ο πρόεδρος του δικαστηρίου ξεκαθάρισε πως δίκη δεν μπορεί να γίνει εφόσον δεν είναι παρόντες οι συνήγοροι των κατηγορούμενων και ενώ κάποιοι που κατηγορούνται για κακούργημα δεν έχουν δικηγόρο. Η πλειοψηφία των συνηγόρων των κατηγορουμένων ζήτησαν είτε αναβολή της δίκης, που σημαίνει αλλαγή σύνθεσης της έδρας και πιθανόν πιο μακρινή ημερομηνία, είτε διακοπή, που σημαίνει έναρξη της δίκης και συνέχισή της με την ίδια σύνθεση.
 

Τελευταία Νέα