Τα δεδομένα για Κρίστιανσεν και ΑΠΟΕΛ

Τα δεδομένα για Κρίστιανσεν και ΑΠΟΕΛ

Τα δεδομένα για Κρίστιανσεν και ΑΠΟΕΛ

bet365

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, άφησε ανοιχτό το θέμα του Κρίστιανσεν όμως με βάση τα... θέλω του εν λόγω κόουτς δύσκολα θα μείνει εκεί.
Ο 44χρονος Κρίστιανσεν κλείνει πετυχημένα την χρονιά του στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ όμως παραμένει αβέβαιο το μέλλον του εκεί.
Ο τεχνικός με την ισπανική ποδοσφαιρική νοοτροπία και τις καταβολές από Δανία έχει κασέ 140.000 ευρώ στον ΑΠΟΕΛ. Στην ΑΕΚ Λάρνακας που ήταν πριν έπαιρνε περίπου 70.000. Ουσιαστικά η πληροφόρηση που υπάρχει είναι πως ο Τόμας Κρίστιανσεν ζητάει διπλασιασμό των αποδοχών του στην ομάδα της Μεγαλόνησου.
Ένα ποσό που είναι εξαιρετικά αβέβαιο ότι θα δεχθεί να δώσει ο κυπριακός σύλλογος. Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, άφησε τα πάντα ανοιχτά, επισημαίνοντας πως θα γίνει μία κουβέντα με την πλευρά του Κρίστιανσεν. Από την άλλη ο Ολυμπιακός προφανώς και μπορεί να καλύψει ένα τέτοιο συμβόλαιο. Είναι όμως σαφές πως ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση στο Λιμάνι ως προς το θέμα του προπονητή και ότι μπορεί να πάρει λίγες ημέρες ακόμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα