Ασταμάτητα Τρίκαλα, καταδικαστική ήττα για την Καλλιθέα!

Ασταμάτητα Τρίκαλα, καταδικαστική ήττα για την Καλλιθέα!

bet365

Κανείς δεν μπορεί να σταματήσει τα Τρίκαλα! Νέα... παράσταση από τον ΑΟΤ που διέλυσε με 5-0 την Καλλονή. Ήττα-σοκ για την Καλλιθέα στο 93' από τον Αιγινιακό! Ισόπαλο το ντέρμπι της Κρήτης ανάμεσα σε Χανιά και Κισσαμικό, διπλό ο Αγροτικός στην Σπάρτη.

Τρίκαλα – Καλλονή 5-0

Μόνο τα Τρίκαλα υπήρχαν στο γήπεδο στην αναμέτρηση με την Καλλονή. Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν από τα πρώτα λεπτά και έφτασαν στο άνετο 5-0, με την ομάδα της Μυτιλήνης να βρίσκεται μία ήττα μακριά από την Γ' Εθνική...

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Πριν συμπληρωθούν 15 λεπτά αγώνα, στο 14', ο Κουσκουνάς έστειλε για πρώτη φορά την μπάλα στα δίχτυα στο τετ α τετ που είχε με τον Μανιάτη. Το 2-0 ήρθε 21 λεπτά αργότερα, όταν ο Σανδραβέλης μετά από ατομική προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα είχαμε και το 3-0. Αυτή τη φορά ο Σανδραβέλης πάσαρε και ο Μπαϊκαρά ανέβασε κι άλλο τον δείκτη του σκορ, με αυτό το 3-0 να είναι το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη όπως είναι λογικό οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν το ματς πολύ εύκολα και κατάφεραν να φτάσουν και σε τέταρτο τέρμα. Στο 55', ο Μπαϊκαρά αστόχησε, αλλά στη συνέχεια γύρισε την μπάλα στον Κουσκουνά ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει εκ νέου και να κάνει το 4-0. Τέσσερα γκολ για τα Τρίκαλα, με τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος να σκοράρει δις... Ποιος δεν είχε βρει δίχτυα; Ο δεύτερος σκόρερ αυτού, Γιαννιτσάνης! Τελικά τα κατάφερε κι αυτός και στο 81' μετά από νέα μπαλιά του Μπαϊκαρά διαμόρφωσε το τελικό 5-0 για την ομάδα του.

AΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Αποστολίδης, Σανδραβέλης, Γκόλιας, Λεάντρο, Βέρτζος (65’ Καρρίκι), Μαχαμάτ (46’ Αρναρέλλης), Μπαϊκαρά, Ρομπέρ (46’ Νταμαχού), Στεφάνοβιτς, Κουσκουνάς, Γιαννιτσάνης.

ΚΑΛΛΟΝΗ (Δημητρης Γαβαλάς): Μανιάτης, Ευαγγελιδάκης, Ζουλιώτης, Λίταινας, Μέγκαχεντ, Καραγεώργης (46’ Σάββας), Τζελίδης, Γιώργου, Λαμπράκης (46’ Μέξης), Σισέ, Σοφιάνης (46’ Ελευθεριάδης).

Χανιά-Κισσαμικός 1-1

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Χανιά και Κισσαμικός, στον κρητικό εμφύλιο.

Στους 34 βαθμούς έφτασαν οι Χανιώτες, τους 30 έφτασε η ομάδα του Μπαξεβάνου.

Το ματς άρχισε με τους φιλοξενούμενους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, έχοντας καλή ευκαιρία με το Μίλιτς στο 18'. Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε και πάλι με τον Κισσαμικό να είναι στην επίθεση και να απειλεί με το Στογιάνοφ στο 47'. Το σκορ άνοιξε στο 56' με το Μαρτίνεθ να εκματελλεύται την ασταθή απόκρουση του Αθανασίου, σκοράροντας σε κενή εστία. Τα Χανιά έφεραν το ματς στα ίσα με γκολ του Ντούμου στο 68', ο οποίος είχε περάσει στο παιχνίδι λίγα λεπτά νωρίτερα. Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη στην εκπνοή, αλλά ο Βαρούχας αστόχησε από πλεονεκτική θέση στο 89'.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Νίκος Παντέλης): Αθανασίου, Ζέρης, Δαμιανάκης, Ηρακλής, Τουγλής (64' Ντούμος), Βασιλείου (70' Λάσκαρης), Φουρλάνος, Τσουκάνης, Αποστολόπουλος, Σταματής, Ρούνεϊ (59' Βαρούχας).

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Παντελάκης, Μπουγαΐδης, Κουρέλλας, Σελινιωτάκης (74' Γκούμας), Τιάγκο Σίλβα, Μαρτίνεθ, Κίκε (66' Μάντζης), Μίλιτς (82' Νικόλτσης), Στογιάνοφ.

Καλλιθέα-Αιγινιακός 0-1

Ο Αιγινιακός επικράτησε με 1-0 της Καλλιθέας με γκολ του Ρανγκέλοφ στο 94', μειώνοντας τις ελπίδες της για παραμονή στη Football League.

Χάρη σε αυτό το αποτέλεσμα ο Αιγινιακός απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη, φτάνοντας την 11η θέση και τους 31 βαθμούς. Δυσκολεύουν τα πράγματα για την Καλλιθέα, που παρέμεινε εντός της ζώνης του υποβιβασμού,

Το παιχνίδι άρχισε με την Καλλιθέα να έχει τον έλεγχο της αναμέτρησης απειλώντας με σουτ του Μασάντο στο 12' και κεφαλιά του Κρεββατά στο 24'. Ο ίδιος παίκτης βρήκε δίχτυα στο 45', αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν για το γκολ της νίκης, με τους παίκτες του Τζουμερκιώτη να μην είναι εύστοχοι στην τελική προσπάθεια. Οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να ανεβαίνουν στα τελευταία λεπτά του αγώνα, πετυχαίνοντας το νικητήριο γκολ με τη χρυσή αλλαγή του Βλάχου, τον Ρανγκέλοφ, που με πλασέ πέτυχε το 0-1 στις καθυστερήσεις.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Σωτήρης Τζουρμεκιώτης): Σταυριανός, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Συριόπουλος, Ντιαγκιτέ, Γκίνη (74' Γουόρντεν), Μασέντο, Τσίπρας (64΄Σμυρλής), Κρεββατάς, Μπέλης, Κατσικογιάννης (54' Τσώνης).

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βλάχος): Τόλιος, Τοπαλίδης (72' Ρανγκέλοφ), Γιαζιτζόγλου, Πασαλίδης, Λιόλιος, Αντωνιάδης, Πατράλης, Τσολακίδης, Γκατσολάρι (87' Μουκίδης), Φασίδης, Ζγκούρη (90'+6' Παπουτσογιαννόπουλος).

Αναγέννηση Καρδίτσας – Παναιγιάλειος 1-1

Ούτε τώρα μπόρεσε να... τελειώνει η Αναγέννηση Καρδίτσας που έμεινε στο 1-1 με τον Παναιγιάλειο και μπορεί να μην κινδυνεύει πραγματικά, αλλά δεν είναι ούτε απολύτως ήρεμη!

Το παιχνίδι άρχισε με τους χειρότερους οιωνούς για τους γηπεδούχους. Οι φιλοξενούμενοι με την συμπλήρωση 20 λεπτών βρήκαν δίχτυα με το ωραίο μακρινό σουτ του Τρίγκα να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-0. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους με τον ρυθμό να πέφτει.

Στην επανάληψη, ο Παναιγιάλειος απείλησε στο 51', αλλά δεν έκανε το 0-2 με αποτέλεσμα να έρθει η ισοφάριση. Συγκεκριμένα στο 79', ο Δημόπουλος εκτέλεσε κόρνερ και ο Τζέκος με κεφαλιά έκανε το 1-1. Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι με τις δύο ομάδες να μοιράζονται έναν σημαντικό βαθμό για τη συνέχεια...

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Τσόπελας, Δημόπουλος, Σμίλτος, Μάιγκα (67’ Βουκομάνοβιτς), Ντεμπελέ (46’ Υφαντής), Χαλκιαδάκης (46’ Ντιατά), Τσιλούλης, Τζέκος, Μπιτέλης, Μπλέντι.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Γκαραβέλης, Στίκας, Ντέμο, Ρότα, Καζναφέρης, Μπούζας (56’ Μπρους), Τρίγκας, Μωυσίδης, Γκούφας, Τσιλιγκίρης, Κρητικός.

Σπάρτη – Αγροτικός Αστέρας 1-2

Το πιο αδιάφορο ματς της αγωνιστικής έγινε στην Σπάρτη! Εκεί η τοπική ομάδα ηττήθηκε από τον Αγροτικό Αστέρα με 1-2 σε ένα ματς που καμιά ομάδα δεν κέρδισε, αλλά ούτε έχασε, κάτι!

Οι φιλοξενούμενοι, πήραν το προβάδισμα μόλις στο 2' με τον Φιλίπε στο δεύτερο δοκάρι να ανοίγει το σκορ μετά από σέντρα του Βουτσιά. Από εκείνο το σημείο και μετά, η Σπάρτη κυριάρχησε και αναζήτησε το γκολ της ισοφάρισης, το οποίο τελικά δεν ήρθε μέχρι και το τέλος του πρώτου μέρους.

Όπως άρχισε το πρώτο ημίχρονο, έτσι ξεκίνησε και το δεύτερο. Ο Αγροτικός Αστέρας έκανε το 0-2, όταν μετά από ατομική ενέργεια του Πάτο, ο Γιαννίτσης έγινε κάτοχος της μπάλας και δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 0-2. Στο 51΄οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι μετά από πλασέ του Καρτσαμπά, ενώ στο 79' μείωσαν όταν ο Φράγκος εκμεταλλεύτηκε την λανθασμένη απομάκρυνση των αμυντικών και σκόραρε για το 1-2. Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το ματς με 10 ποδοσφαιριστές, λόγω της αποβολής του Γκέκα με δεύτερη κίτρινη, αλλά κράτησαν το τρίποντο της νίκης μέχρι το τέλος.

ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Μελίσσας, Ροβίθης (89’ Αναστασάκος), Γιαννίτσης (62’ Κοτσαρίδης), Καρτσαμπάς, Παπαχρήστος, Οικονομόπουλος, Λώττας, Αναστασόπουλος, Μπουντόπουλος (56’ Κατσίκης), Ηλιόπουλος, Φράγκος.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Καραμπετάκης): Γιακουμής, Αργυρίου, Κουκόλης, Γκότοβος, Μπουτζίκος, Τάι, Tριανταφυλλάκος (73’ Έππας), Τεγούσης, Φιλίπε, Βουτσιάς (62’ Γκέκας), Πάτο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα