Πλατανιάς: Πλησίασε ακόμα και... Ευρώπη!

Πλατανιάς: Πλησίασε ακόμα και... Ευρώπη!

bet365

Κάθε χρόνο και... καλύτερα για τον Πλατανιά που φέτος αναρριχήθηκε στην 7η θέση της βαθμολογίας της Λίγκας, παίζοντας ωραίο και επιθετικό ποδόσφαιρο.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Το κλείσιμο της χρονιάς βρήκε τον Πλατανιά να έχει κάνει καλύτερη σεζόν από πέρυσι και να έφτασε στο σημείο να πλησιάσει για τα καλά ακόμα και τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη! Με σταθερό κορμό ως επί το πλείστον και με τον ίδιο τεχνικό για ακόμα μία φορά, τον Παράσχο, οι Χανιώτες επιχείρησαν ακόμα και την υπέρβαση, ωστόσο συνολικά έκαναν μία γεμάτη και καλή χρονιά όπου κόντραραν ακόμα και τους μεγάλους σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Με επιθετικό, ανοιχτό και γρήγορο ποδόσφαιρο.

Τερμάτισε: Στην 7η θέση με 42 βαθμούς σε 30 αγώνες με την 6η Ξάνθη να έχει 48. Δεν είχε δηλαδή μεγάλη διαφορά από τον 6ο και ενώ πέρυσι ήταν στην 9η θέση.
Οι καλύτεροι: Ο Γιώργος Γιακουμάκης. Ο φορ του Πλατανιά που πήρε μεταγραφή στην ΑΕΚ από τον Γενάρη είχε 11 γκολ σε 52 τελικές και 1 ασίστ. Εκτός από πρώτος σκόρερ είχε 12 κλεψίματα, 5 επεμβάσεις και 86 κερδισμένα φάουλ. Αναμφίβολα ήταν ο παίκτης που ξεχώρισε. Από κοντά του ο Μανούσος που... χαιρέτησε για μη αγωνιστικούς λόγους. Με 8 γκολ και 3 ασίστ.
Κατώτεροι των προσδοκιών: Λίγα πράγματα και από τον Μαραγκό και από τον Ντίνα. Λίγες συμμετοχές και ακόμα πιο μικρή προσφορά.
Αξίζουν μεταγραφή: Μπανανά και Μουνάφο. Ο πρώτος έτσι και αλλιώς θα... χαιρετήσει πιθανώς για το εξωτερικό. Ο δεύτερος αποτελεί μία από τις προτεραιότητες των Χανιωτών για παραμονή αλλά δεν είναι βέβαιο πως θα συνεχίσει. Δύο παίκτες - κλειδιά σε άμυνα και κέντρο αντίστοιχα.
Πέρασε και δεν ακούμπησε: Ο Βόσνιος φορ Ντιλαβέρ. Αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή και ως ένας παίκτης που θα έδινε σαφείς βοήθειες στο σκοράρισμα. Έφυγε μεσούσης της σεζόν με 3 ματς και δίχως ούτε ένα γκολ.
Θα θυμάται: Σίγουρα το 1-0 με Παναθηναϊκό και το 2-2 με τον Ολυμπιακό. Γενικά κόντραρε για τα καλά τους μεγάλους στην διάρκεια της σεζόν.
Θέλει να ξεχάσει: Τις τριάρες από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και την τεσσάρα στο τέλος από Ατρόμητο σε μία αγωνιστική που ήταν... αποδεκατισμένος όμως. Επίσης τα ματς από τα οποία έχει σοβαρά παράπονα για διαιτησίες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα