Αποστολόπουλος στο Gazzetta: «Η κατάθεσή μου θα εκπλήξει πολλούς!»

Αποστολόπουλος στο Gazzetta: «Η κατάθεσή μου θα εκπλήξει πολλούς!»

bet365

Ο Αλέξης Αποστολόπουλος σπάει μέσω του Gazzetta.gr τη σιωπή του, δίνει απαντήσεις και υπόσχεται... εκπλήξεις προς όλους και άμεσα!

Ουσιαστικά για τον Αποστολόπουλο έχουν πέσει τίτλοι τέλους στην ομάδα του Πλατανιά. Η ΠΑΕ του χρεώνει το γεγονός ότι επικαλέστηκε λόγους ασθενείας και πήγε να καταθέσει στον εισαγγελέα Σιμιτζόγλου για το Ολυμπιακός - Πλατανιάς. Όλα αυτά δίχως να ενημερώσει κανέναν. Υπήρξε και συνέχεια σήμερα, με σχετική ανακοίνωση στο ότι δεν δίνει σημεία ζωής στον σύλλογο και ότι αποτελεί παρελθόν.

Ο ίδιος ο παίκτης έχει εξουσιοδοτήσει τον δικηγόρο του να... τρέξει όλα τα θέματα που τον αφορούν και φυσικά και το ζήτημα του Πλατανιά. Μιλώντας στο Gazzetta.gr έδωσε την δική του... ανάγνωση των γεγονότων και όσων του αποδίδουν: «Ακούγονται και λέγονται πολλά για μένα αυτές τις μέρες. Επίσης γράφονται και πολλά. Το ότι αναφέρεται κάτι ως γεγονός δεν σημαίνει ότι είναι έτσι. Αυτό που μπορώ να πω ότι σε λίγες ημέρες θα είμαι σε θέση να πω πολύ περισσότερα για την κατάστασή μου, τα όσα έγιναν και τα όσα μου... χρεώνουν. Προφανώς και είμαι πολύ ενοχλημένος απ' όσα έχουν συμβεί, λέγονται και γράφονται».

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Σε σχέση με την επίμαχη κατάθεσή του σχολίασε ότι «Βλέπω δεξιά και αριστερά και διαβάζω αλλά και ακούω πως πολλοί μιλούν με βεβαιότητα για την κατάθεσή μου. Ξέρουν τι έχω καταθέσει; Πως με αποκαλούν ψεύτη; Πως τα λένε αυτά χωρίς να γνωρίζουν; Αυτοί που ξέρουν το τι έχω αναφέρει στον κ. Σιμιτζόγλου είναι ο κ. Σιμιτζόγλου και εγώ. Κανένας άλλος. Σύντομα μα πολύ σύντομα θα αποκαλυφθεί η κατάθεσή μου και τότε πολλοί θα εκπλαγούν... δυσάρεστα μετά τα όσα έχουν πει και αναφέρει. Η κατάθεσή μου θα εκπλήξει πολλούς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα