ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Πέφτει λόγω... Δαύκου η Καλλονή

Πέφτει λόγω... Δαύκου η Καλλονή

Πέφτει λόγω... Δαύκου η Καλλονή

Με ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών τιμωρήθηκε η Καλλονή, λόγω οφειλών στον πρώην τερματοφύλακά της, Κώστα Δαύκο.

Ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στον υποβιβασμό βρίσκεται η Καλλονή, μετά την ποινή αφαίρεσης βαθμών που της επιβλήθηκε. Ο λόγος είναι πως έχει οφειλές προς τον πρώην τερματοφύλακά της Κώστα Δαύκο, ο οποίος δε συναίνεσε να εξοφληθεί ούτε σε δόσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Διαιτητικού Δικαστηρίου:

«Σας ενημερώνουμε ότι σε εκτέλεση της υπ. αριθμ. 47/2017 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., που κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ & στη FOOTBALL LEAGUE την Τετάρτη 12-04-2017 και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία τριών (3) εργάσιμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής ποινής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή ΔΑΥΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, από την ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ αφαιρούνται τρεις (3) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα. 

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας και Μετεγγραφών της ΕΠΟ ( άρθρο 24 παράγραφος 5 ) αν η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή μέχρι την 27-04-2017, οι εν λόγω βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ, με νεότερη απόφαση της FOOTBALL LEAGUE».