Πολύ ξύλο οπαδών με παίκτες της Λυών! (vids)

Gazzetta team
Πολύ ξύλο οπαδών με παίκτες της Λυών! (vids)

bet365

Λίγο πριν τη σέντρα του Μπαστιά-Λυών, Κορσικανοί μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και... έπαιξαν ξύλο με παίκτες της φιλοξενούμενης!

Λίγες ημέρες ύστερα από τα επεισόδια στο Λυών-Μπεσίκτας και η Γαλλία παραμένει στο επίκεντρο. Ο λόγος; Το ξύλο οπαδών της Μπαστιά με τους παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας λίγο πριν τη σέντρα της αναμέτρησης. Οι οπαδοί των γηπεδούχων την έπεσαν στον Ντεπάι, αλλά και στον γκολκίπερ, Γκοργκέλιν, οι τελευταίοι απάντησαν και περίπου 50 ανεγκέφαλοι έκαναν ντου. Κόλαση στο γήπεδο, αρκετά χτυπήματα και οι Κορσικανοί ακολούθησαν τους παίκτες της Λυών στα αποδυτήρια. Το ματς δεν άρχισε στις 18.00 με τη Λυών να αντιδρά έντονα και να μη βγαίνει στο γήπεδο. Τελικώς, οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων παρουσιάστηκαν στον αγωνιστικό χώρο για προθέρμανση έπειτα από μια ώρα! Το ματς άρχισε, αλλά το ποδόσφαιρο της Γαλλίας βγήκε ξανά λαβωμένο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα