Τρίκαλα - Κισσαμικός 3-1

Νίκος Μαρούδας
Τρίκαλα - Κισσαμικός 3-1

bet365

Με τον Νίκο Κουσκουνά να πετυχαίνει το... παρθενικό του χατ - τρικ, τα Τρίκαλα επικράτησαν άνετα 3-1 του Κισσαμικού σε εξ αναβολής αναμέτρηση της Football League.

Εύκολο απόγευμα για τα Τρίκαλα, τα οποία επικράτησαν του Κισσαμικού με 3-1, έχοντας τον Νίκο Κουσκουνά σε τρελά κέφια... Ο επιθετικός των Τρικάλων, σημείωσε τρία τέρματα και ουσιαστικά πήρε την ομάδα του από το χεράκι οδηγώντας την σε μια σημαντική νίκη με το πρώτο χατ - τρικ της καριέρας του. Μάλιστα, με τα τρία αυτά τέρματα πέρασε μόνος πρώτος στη λίστα των σκόρερ, ενώ μπήκε στην κορυφαία δεκάδα των σκόρερ του ΑΟΤ σε επίπεδο Football League.

Ο Έλληνας επιθετικός, άνοιξε το σκορ μόλις στο 12', όταν έκανε προβολή μετά από σέντρα του Γκόλια διαμορφώνοντας το 1-0. Η απάντηση των Κρητικών ήταν σχετικά άμεση και με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, έφτασαν στην ισοφάριση. Από λάθος του Αποστολίδη, ο Μίλιτς έκλεψε και πλάσαρε εύστοχα για το 1-1. Τελικά η ισοφάριση αυτή κράτησε για δέκα λεπτά, καθώς στο 40', οι Τρικαλινοί βρήκαν και πάλι τρόπο να πάρουν το προβάδισμα, όταν ο Κουσκουνάς με διπλή προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γκόλια για το 2-1.

Κάπως έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τα Τρίκαλα μπροστά στο σκορ. Ο Νίκος Κουσκουνάς, είχε και τρίτο τέρμα όμως στο... τσεπάκι του! Στο 55', βρέθηκε απέναντι στον Πολίτη, τον πέρασε και με άνεση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κισσαμικού για το 3-1. Κάπου εκεί τα πάντα τελείωσαν, με τον «Κούσκου» να φτάνει κοντά και σε τέταρτο γκολ, αλλά η κεφαλιά του στο 88' έφυγε άουτ. Το 3-1 έμεινε μέχρι τέλους και τα Τρίκαλα πήραν τρεις σημαντικούς βαθμούς στην προσπάθειά τους να παραμείνουν κοντά στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Οι συνθέσεις:

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Αποστολίδης, Λαμπάκης, Γκόλιας, Λεάντρο, Βέρτζος, Μουμίν, Ριζογιάννης, Μπαϊκαρά (81' Αρναρέλλης), Ρομπέρ (85' Νταμαού), Μπαλμπόα (65' Στεφάνοβιτς), Κουσκουνάς.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Πολίτης, Κουρέλλας, Τσοντάκης, Γιαλούσης, Μπουγαΐδης, Ψιάνος, Γκούμας, Τιάγκο Σίλβα (68' Νικόλτσης), Ν' Γκουέμ (73' Μαρτίνεθ), Μάντζης (79' Θέος), Μίλιτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα