Εσπανιόλ – Σοσιεδάδ 1-2

Γιώργος Καραμάνος
Εσπανιόλ – Σοσιεδάδ 1-2

bet365

Οι Βάσκοι πέρασαν με 1-2 από την Εσπανιόλ και προσπέρασαν την Ατλέτικο, ανεβαίνοντας σε θέση Champions League.

Βρίσκονται σε εκπληκτική κατάσταση. Στην καλύτερη τους εδώ και 15 χρόνια. Όταν δηλαδή πήγαν να κλέψουν κοτζάμ πρωτάθλημα από την Ρεάλ. Η Σοσιεδάδ αγωνιστική με την αγωνιστική αντέχει στα ψηλά και περνώντας με 1-2 από την έδρα της Εσπανιόλ, ανέβηκε εκ νέου στην 4η θέση, αφήνοντας στο -2 την Ατλέτικο, που έχει βέβαια ματς λιγότερο.

Στο 26' ο Βέλα πήρε την ψηλή μπαλιά και την κατέβασε τέλεια, για να πλασάρει στην δεξιά γωνία, ανοίγοντας το σκορ. Η απάντηση των γηπεδούχων δεν άργησε και ήταν εξαιρετικής εκτέλεσης. Ο πρώην του Ολυμπιακού, Ερνάν Πέρες, έριξε κάτω με προσποίηση δύο αντιπάλους και το τελείωσε σούπερ με πλασέ ψηλά στην κλειστή γωνία.

Στο 61' όμως οι Βάσκοι είδαν τον Ιγιαραμέντι να εξαπολύει ένα ξερό που πήρε ύψος και φάλτσα και άφησε όρθιο τον Ντιέγο Λόπεθ. Μέχρι το φινάλε οι Καταλανοί αν και φορμαρισμένοι, δεν μπόρεσαν να βρουν την ισοφάριση και έτσι η Σοσιεδάδ με την Τρίτη επιτυχία σε τέσσερις αγωνιστικές, πλησίασε στο -2 από την 3η θέση και μόλις στο -4 ακόμα και από την Μπαρτσελόνα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα