Τρίγωνα, κάλαντα άρχισαν οι μεταγραφές

Inspector Gazzet Inspector Gazzet
Τρίγωνα, κάλαντα άρχισαν οι μεταγραφές

bet365

Ο Inspector Gazzet επέστρεψε με Ανσαριφάρντ, Αντωνίου, Ντουαλά και ειδησούλα έκπληξη που την ετοιμάζει για πρωτοχρονιά.

Δώδεκα μερούλες ακόμα αγαπημένα μου Gazzettόπαιδα. Δεν με νοιάζει η Πρωτοχρονιά ούτε το 2017. Αλλά ότι ανοίγει επιτέλους η μεταγραφική περίοδος. Τόσες μέρες μάζευα συμβόλαια με την Κέιτ (αγαπημένη γραμματέας) και ταυτόχρονα μάζευα ειδησούλες και παρασκήνιο για όλους εσάς.

Ηδη αρχισαν οι μεταγραφές. Η Λάρισα ανακοίνωσε την απόκτηση του Λελογκονόλο Μασαλέσα. Μη με ρωτάτε περισσότερα για την περίπτωσή του. Δεν έχω ανοίξει τον κύκλο μου στην Αφρική. Πολύ μ' αρέσει όμως που μπαίνουμε δυναμικά στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο Παναθηναϊκός θα πάει για περισσότερες από 4, ο ΠΑΟΚ έκανε σύσκεψη για μεταγραφές (3 βλέπω...), ο Ολυμπιακός θα πρέπει να διώξει κοσμάκη αλλά και να πάρει (2-3 βλέπω...), η ΑΕΚ θα πάει για 3-4.

Ετσι είναι Gazzettόπαιδα μου. Δεν κάνεις καλό σχεδιασμό το καλοκαίρι; Το πληρώνεις (διπλά και τριπλά) τον Γενάρη. Το πιο hot όνομα αυτή την στιγμή είναι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ. Φαίνεται πως τον θέλουν και οι τέσσερις μεγάλοι. Πιθανότατα να τον διεκδικήσουν όλοι παρά το γεγονός ότι μένει ελεύθερος το καλοκαίρι ο Πανιώνιος θα προσπαθήσει να τον «σκοτώσει» για να βάλει και λεφτά στο ταμείο.

Τι μαθαίνω; ΑΕΚ πρώτη πρόταση (όπως διαβάσατε πρώτοι από το gazzetta.gr) και απόρριψη. Το κονέ έχει γίνει από γνωστό πρόσωπο ανάμεσα στις δύο διοικήσεις αλλά συμφωνία δεν υπάρχει ακόμα. ΠΑΟΚ; Δε το βλέπω πιθανό. Ο Καρίμ έχει μάθει 2-3 πραγματάκια για τον «Δικέφαλο του Βορρά» αλλά και για τον Ιβάν Σαββίδη (σας κούφανα τώρα το ξέρω αλλά το τι έμαθε μη με πιέζετε δεν θα σας το πω) με αποτέλεσμα να μην ψήνεται για Θεσσαλονίκη. Δεν το αποκλείω αλλά δε το βλέπω.

Για Ολυμπιακό; Πάλι στο gazzetta.gr το είχα διαβάσει πρώτη φορά για την δουλίτσα που έχει κάνει ο Μπέντο ώστε να είναι προετοιμασμένος εάν χάσει κάποιον εκ των Ιντέγε και Καρντόζο; Για Παναθηναϊκό; Το όνομα Μαρίνος Ουζουνίδης μιλάει από μόνο του και θα την παρακολουθεί την υπόθεση. Ανοιχτά είναι όλα όμως και ρευστά. Υπομονή για την συγκεκριμένη υπόθεση. Παίζονται πολλά.


Αντωνίου διαβάζω για Παναθηναϊκό. Μάλιστα. Πάρτε και το παρασκήνιο τώρα. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται επαφή να γυρίσει στον Παναθηναϊκό. Είχε γίνει και πέρσι όταν την έκαναν Φύσσας-Βόκολος, αλλά δεν προχώρησε.

Ωστόσο το καλό το παρασκήνιο είναι πως ο Αλαφούζος σε όλη την διαδικασία έχει κάνει άκρη! Εχει αφήσει τους άμεσους συνεργάτες του να τρέξουν την υπόθεση κάτι το οποίο γίνεται πρώτη φορά. Κάτι δείχνει αυτό ε; «Θέλει να μην είναι τόσο ενεργός ήταν στο παρελθόν. Απλά θα πάρει την τελική απόφαση», μου είπαν.

Πάρτε και μια ρουφιανιά από Κέρκυρα μεριά. Μου είπαν πως οι Ρώσοι παρακολουθούν τον Ντουαλά. Και πως θα σκάσει πρόταση. Για να δούμε; Εχουν δίκιο οι πηγές μου εκεί πάνω;

Μέχρι την Πρωτοχρονιά ελπίζω να ξεκλειδώσω ωραίο θεματάκι. Γιατί μπορεί το πουλάκι της Νότιγχαμ να πέταξε αλλά υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια. Το πιάσατε ε;

Συνεχίστε να με ακολουθείτε στο twitter και στο @InspectorGazzet αλλά να μου στέλνετε και τις ερωτήσεις σας.

Εμπρος λοιπόν καλά μου Gazzettόπαιδα. Πάμε για πολλές (το αν είναι καλές θα δούμε) μεταγραφές...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Inspector Gazzet
Inspector Gazzet