Μία... ανάσα από την επιστροφή ο Αντωνίου

Μία... ανάσα από την επιστροφή ο Αντωνίου

Νίκος Αθανασίου
Μία... ανάσα από την επιστροφή ο Αντωνίου

bet365

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχασε έδαφος και ο Κώστας Αντωνίου είναι πλέον το ξεκάθαρο φαβορί για να αναλάβει την θέση του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η πρόσληψη του νέου τεχνικού διευθυντή από τον Παναθηναϊκό, με τον Κώστα Αντωνίου να παρουσιάζεται αυτή τη στιγμή ως το ξεκάθαρο φαβορί.

Μετά από τις συνεντεύξεις που έκαναν οι «πράσινοι» σε διάφορους υποψήφιους, στην κούρσα της διαδοχής του Ζιλμπέρτο Σίλβα είχε απομείνει ο διευθυντής ποδοσφαίρου στην εποχή της πολυμετοχικότητας και ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ο οποίος φαίνεται να έχασε έδαφος...

Έτσι, ο Κώστας Αντωνίου φαίνεται να είναι ο εκλεκτός, καθώς οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη, με τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι στιγμής, θα αποτελεί μεγάλη έκπληξη.

Μάλιστα, οι σχετικές ανακοινώσεις, με την επισημοποίηση της επιστροφής, αναμένεται να έχουν γίνει μέχρι την Τετάρτη το αργότερο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα