Κρούση ΑΕΚ για Ανσαριφάρντ!

Θοδωρής Βασίλης
Κρούση ΑΕΚ για Ανσαριφάρντ!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr η ΑΕΚ έκανε κρούση στον Πανιώνιο για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ. Αρνητική η απάντηση των «κυανέρυθρων».

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ αποτελεί βασικός στόχος της ΑΕΚ για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής, κάτι που σας είχε αποκαλύψει ο Γιώργος Τσακίρης και το gazzetta.gr από τις 8 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες, το ενδιαφέρον των «κιτρινόμαυρων» για τον Ιρανό επιθετικό μετουσιώθηκε σε πρώτη ανεπίσημη κρούση. Συγκεκριμένα, υπήρξε ενόχληση εκ μέρους της ΑΕΚ προς τον Πανιώνιο για την αγορά του 26χρονου άσου προσφέροντας ένα ποσό της τάξης των 200.000 ευρώ.

Η απάντηση των «κυανέρυθρων» ήταν άμεσα αρνητική, αφού το ποσό αυτό δεν καλύπτει επ' ουδενί τις απαιτήσεις του Πανιωνίου, ενώ και η ρήτρα αποδέσμευσης του είναι πολύ μεγαλύτερη από τα λεφτά αυτά, καθώς ανέρχεται στα 400.000 ευρώ. Από την πλευρά του ο Ανσαριφάρντ, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι, έχει δηλώσει ότι επιθυμεί εφόσον αποχωρήσει τον Ιανουάριο από τη Νέα Σμύρνη να πάρει λεφτά και ο Πανιώνιος, αφού θεωρεί ότι τον βοήθησε να βάλει ξανά την καριέρα του στο σωστό δρόμο.

Αυτή ήταν μια πρώτη διερευνητική κρούση εκ μέρους της ΑΕΚ η οποία όπως φαίνεται και από το γεγονός ότι απευθύνθηκε στον Πανιώνιο προσφέροντας χρήματα, ότι επιθυμεί να αποκτήσει τον Ανσαριφάρντ άμεσα, δηλαδή στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και να μην περιμένει για το καλοκαίρι. Το όνομα του Ιρανού θα συνεχίζει να βρίσκεται στην επικαιρότητα όσο η υπόθεσή του παραμένει ανοικτή, και δεν αποκλείεται οι «κιτρινόμαυροι» να επανέλθουν από την στιγμή που η πρώτη τους κίνηση έπεσε στο κενό.

Το gazzetta.gr παρακολουθεί και θα σας μεταφέρει άμεσα τις όποιες εξελίξεις υπάρχουν στο θέμα αυτό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα