Δεν «κρεμάς» τους παίκτες σου Αντρέα Στραματσόνι!

Δεν «κρεμάς» τους παίκτες σου Αντρέα Στραματσόνι!

Δήμος Μπουλούκος Δήμος Μπουλούκος
Δεν «κρεμάς» τους παίκτες σου Αντρέα Στραματσόνι!

bet365

Ο Δήμος Μπουλούκος δεν στέκεται τόσο στην απόδοση του Παναθηναϊκού στο Αμστερναμ, όσο στο unfair του Αντρέα Σταματσόνι που αποκαλύπτει εν τέλει και την ποδοσφαιρική του ποιότητα!

Για τον Παναθηναϊκό της Ολλανδίας δεν χρειάζεται να γράψεις πολλά. Οποιος παρακολούθησε τηλεοπτικά το ματς, είδε μία κακή ομάδα, με παίκτες αδιάφορους που απλώς περίμεναν να περάσει το 90λεπτό, απέναντι στους αναπληρωματικούς του Αγιαξ.

Για το τι φταίει στον Παναθηναϊκό, υπάρχει χρόνος να τα πούμε στο μέλλον, από τη στιγμή που μία ακόμα χρονιά τελείωσε πολύ νωρίς, διαγράφοντας από αγώνα σε αγώνα τη χρυσή ιστορία της ομάδας... Θα σταθώ, όμως, στον Αντρέα Στραματσόνι και στο unfair που έκανε μετά τον αγώνα.

Στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου απέδωσε ουσιαστικά την ήττα στον Στιλ, τονίζοντας το λάθος του Βρετανού τερματοφύλακα. Φυσικά και έφταιξε ο Στιλ, δεν υπάρχει αμφιβολία γι' αυτό. Δεν χρειάζεται να είσαι προπονητής, ούτε καν ειδικός στο χώρο του ποδοσφαίρου για να αντιληφθείς ότι ο συγκεκριμένος γκολκίπερ δεν μπορεί να βοηθήσει πλέον τον Παναθηναϊκό.

Περίμενα, όμως, από τον προπονητή της ομάδας να στηρίξει τους παίκτες του και να μην μοιράζει δεξιά-αριστερά τις ευθύνες. Ηθελα, όπως είναι το σωστό και όπως κάνει η πλειοψηφία των συναδέρφων του, να σηκωθεί όρθιος και να αναλάβει αυτός τις ευθύνες στις δύσκολες στιγμές. Αυτός είναι ο ρόλος του προπονητή από τότε που το ποδόσφαιρο εμφανίστηκε στη γη... Ας έπαιρνε τον Στιλ σε μία γωνία στα αποδυτήρια και ας του τα έριχνε χοντρά! Οι δυο τους όμως, όχι δημόσια.

Και σε τελική ανάλυση, ο Στιλ είναι δική του επιλογή. Τον ήξερε από πέρσι, τον κράτησε στην ομάδα, δεν ζήτησε την απόκτηση ικανού αναπληρωματικού και συνέχισε να τον χρησιμοποιεί παρά τα συνεχή λάθη του. Μήπως λοιπόν θα έπρεπε ο Στραματσόνι πρώτα να κοιτάξει στον καθρέπτη και μετά να τα ρίξει όλα στον Στιλ;

Το μεγαλύτερο κακό των όσων είπε ο Στραματσόνι, είναι ότι πλέον εκτός από την εμπιστοσύνη των οπαδών, χάνει και τα αποδυτήρια. Οχι μόνο ο Στιλ, αλλά ουδείς άλλος παίκτης θέλει να εργάζεται με προπονητή που κατηγορεί τους ποδοσφαιριστές στην πρώτη στραβή! Κι αν οι παίκτες δεν τον θέλουν, απλά είναι θέμα χρόνου να φύγει από την ομάδα. Αλλά εδώ που τα λέμε, σε κανέναν δεν θα λείψει ο Αντρέα Στραματσόνι...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Δήμος Μπουλούκος
Δήμος Μπουλούκος