Τηλεφώνημα... βόμβα!

Τηλεφώνημα... βόμβα!

Inspector Gazzet Inspector Gazzet
Τηλεφώνημα... βόμβα!

bet365

Ο Inspector Gazzet δέχθηκε ανώνυμο τηλεφώνημα και σοκαρίστηκε. Τι έλεγαν οι παίκτες για Μοραϊς; Τι παίζει με Αραβίδη; Γιατί κολλάει ο μάνατζερ του Γιόχανσον;

«Inspector Gazzet εκεί;»
«Ναι, ποιος είναι;». Ηταν από τις λίγες φορές που το σήκωσα παρά το γεγονός ότι ήταν από απόκρυψη.
«Δεν χρειάζεται να ξέρεις το όνομά μου. Βγάλε χαρτί και μολύβι και σημείωσε. Εγώ θα τα πω και αμαρτία δεν θα έχω. Αν θα τα τσεκάρεις δικό σου θέμα».
«Ασε τον πρόλογο και πες μου παρασύνθημα»
«ΑΕΚ, Σπάτα, Μοράις, Αραβίδης, Ντούσαν, Γιόχανσον...»

Κατάλαβα ότι ο τύπος δεν αστειεύεται. Αναψα το πανάκριβο πούρο μου και τον απολάμβανα να ρουφιανεύει. Δεν σημείωνα γιατί τα περισσότερα τα ήξερα.

«Στα Σπάτα πάγωσαν με το πρόγραμμα εκγύμνασης του Μοράις. Ειδικά οι ποδοσφαιριστές Inspector αλλά και άτομα στην διοίκηση. Πρέπει να με πιστέψεις Gazzet...». Οσο μου μίλαγε τα έστελνα στο Whatsapp σε ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ. Γράφοντας σ' εξαιρετικά αγγλικά μου τα επιβεβαίωσε όλα.

Οταν το ρώτησα για το εάν τους κάνει δεύτερο στάδιο προετοιμασίας απλά μου έστειλε αυτό.
«Thlasi o Tsigkri, thlasi o Lazaros, problem kai me Vargas». Εβγαλα τα συμπεράσματά μου εγώ και κατάλαβα πως ο ρουφιάνος στην άλλη γραμμή το είχε το θέμα.

«Και να σου πω και το άλλο Inspector. Ο μάνατζερ του Γιόχανσον δεν είναι εύκολος στην ανανέωση». Προφανώς και το γνώριζα αυτό. Οτι κυκλοφορεί στην πιάτσα των μάνατζερ το μαθαίνω ΠΡΩΤΟΣ ΕΓΩ. Απλά κάποιες φορές δεν μπορώ να τα γράψω όλα. Ο Στέφαν Σελάκοβιτς λοιπόν (είναι και ο Πάτρικ Μαρκ στην δουλειά του Γιόχανσον) το παίζει δύσκολος. Γιατί; Πολύ καλή πηγή μου είπε ότι όταν πρωτοέφερε τον Σουηδό στην ΑΕΚ δεν ικανοποιήθηκε όπως θα ήθελε στο οικονομικό σκέλος. Πόσο πιο κομψά να το θέσω. Οι ξύπνιοι το καταλάβατε. Οι υπόλοιποι θα μπείτε στο κλίμα σιγά σιγά εάν με ακολουθήσετε και στο twitter.

Ο τύπος (ο θεός να τον κάνει) στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γράμμης συνέχισε να λαλάει. «Ο Αραβίδης ακόμα περιμένει να τον καλέσει ο Ντούσαν ο Μπάγεβιτς. Καλοκαίρι του είχαν πει ότι θα τον φωνάξουν για ν' ανανεώσει αλλά δεν. Πέρασαν τα μπάνια, πέρασε και ο Σεπτέμβρης που του είχαν ξαναπεί. Ε μετά έσκασε και η ανάρτηση του Αραβίδη στο Facebook δεν θέλει και πολύ να χαλάσει μια σχέση»

Δεν είχε άδικο. Εδώ χωρίζουν ζευγάρια για το που θα πάνε διακοπές. Δεν θα χαλούσε μια (ποδοσφαιρική) σχέση για ένα συμβόλαιο;

«Μετά την ανάρτηση Inspector ούτε φωνή ούτε ακρόαση ο Μπάγεβιτς παρά το γεγονός ότι του είχε πει ο ίδιος ότι θα τον φωνάξει. Ειπε-ξείπε. Μπήκε και αγωνιστικά στον πάγο».

Χείμαρρος. Προσπαθούσα να του πω να σταματήσει. Αλλά από την άλλη τα έλεγε τόσο ωραία. Κάθε φορά που έπαιρνε μια ανάσα τον άκουγα να κρυφογελάει και να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Αναρωτιόμουν εάν υπάρχουν ακόμα τέτοια άτομα στην κοινωνία μας...

«Κάτι τελευταίο Inspector γιατί πρέπει να πάω και για ποτό. Τι μου είπαν για Ντε Μπαρτόλο;»
«Τι μικρή γλίτσα;»
«Τον στέλνουν από εδώ τον στέλνουν από εκεί αλλά όλοι στα Σπάτα το ξέρουν και το λένε. Καλό παιδί και άξιος εμπιστοσύνης. Οτι πρέπει για να τον δώσεις στην αδερφή σου (μου την ζητάνε πολλοί είναι η αλήθεια). Γιατί όπως είδαν και με τον Ντίας, δεν...».

Λίγο πριν κλείσει το τηλέφωνο τον ρώτησα για τον εσωτερικό κανονισμό που αποκάλυψα στο πρώτο μου κείμενο ότι δεν υπάρχει στην ΑΕΚ.

«Ακουσες κάτι εάν υπήρξε αλλαγή;»
«Χα, χα, χα μπα σε καλό σου ρε Inspector» και μου έκλεισε το τηλέφωνο.

Συνεχίστε να στέλνετε τις απορίες σας στα σχόλια αλλά κυρίως στο twitter και στο @InpsectorGazzet. Ηδη υπάρχουν κι ερωτήματα κι αύριο θα σας απαντήσω μέσω του blog για να ανταμείψω για την πίστη σας...

Μέχρι τότε εμπρός καλές μου πηγές. Φέρτε μου ειδήσεις και παρασκήνιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Inspector Gazzet
Inspector Gazzet