«Ψηλά ο Καϊσέδο στη λίστα της ΑΕΚ» (vids)

Gazzetta team
«Ψηλά ο Καϊσέδο στη λίστα της ΑΕΚ» (vids)

bet365

Δημοσίευμα θέλει την ΑΕΚ να έχει ψηλά στη λίστα της για την ενίσχυση της επίθεσης τον Φελίπε Καϊσέδο. Ψάχνονται και για αμυντικό χαφ στην Ένωση.

Δεδομένη στην Ένωση, ψάχνονται για την ενίσχυση τόσο της γραμμής του κέντρου όσο και αυτής της επίθεσης.

Το... σαφάρι έχει ήδη αρχίσει και κάποια ονόματα έχουν ξεχωρίσει. Όπως είναι και αυτό του Φελίπε Καϊσέδο, που αγωνίζεται στην Εσπανιόλ. Ο 28χρονος από το Εουαδόρ, έχει προταθεί και σύμφωνα με την «Goal» είναι ψηλά στη λίστα των ανθρώπων της ομάδας.

Πρόκειται για έναν παίκτη που όχι μόνο είναι εν ενεργεία διεθνής, αλλά σκόραρε και στο τελευταία ματς του Εκουαδόρ με την Ουρουγουάη, όπου η παρέα του Σουάρες νίκησε με 2-1.

Συνολικά, με το εθνόσημο στο στήθος μετράει από το 2005, 62 συμμετοχές και 21 γκολ.

Η Βασιλεία ήταν η ομάδα που του έδωσε το διαβατήριο για την Ευρώπη το 2006. Στην Ελβετία έμεινε μέχρι το 2008, με τη Σίτι να τον κάνει δικό της δίνοντας 7.000.000 ευρώ! Αποτέλεσε και τον παίκτη που έφερε το μεγαλύτερο ποσό στα ταμεία του συλλόγου το Γενάρη του 2008.

Με τους «πολίτες» δεν κατάφερε να έχει την καριέρα που περίμενε, παίζοντας στη συνέχεια δανεικός σε συλλόγους όπως οι Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Μάλαγα και Λεβάντε. Εν τέλει το 2011 τον κάνει δικό της η Λοκομοτίβ Μόσχας, εκεί στη διετία που έμεινε σε 52 ματς σκόραρε 11 τέρματα. Μετά ήρθε η προοπτική της Αλ Τζαζίρα και από τις 15 Ιουλίου του 2014 ανήκει στην Εσπανιόλ, με τους Καταλανούς να εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι ο παίκτης είχε μείνει ελεύθερος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα