«Φωτιά από ανθρώπινο χέρι...»

Gazzetta team
«Φωτιά από ανθρώπινο χέρι...»

bet365

Ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πολύγυρου σχεδόν απέκλεισε το ενδεχόμενο βραχυκυκλώματος στην οικία Μπίκα και μίλησε για εμπρησμό!

Ο πύραρχος και διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πολύγυρου και του νομού Χαλκιδικής, Εμμανουήλ Τσολάκης μιλώντας στην «ΕΡΑ ΣΠΟΡ» απέκλεισε το ενδεχόμενο βραχυκυκλώματος στην οικία του Γιώργου Μπίκα.

Συγκεκριμένα ο κ. Τσολάκης τόνισε ότι ενημερώθηκε για τη φωτιά γύρω στις 11:00 από έναν ιδιώτη που μένει στην περιοχή. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις έσπευσαν στο χώρο και έσβησαν την πυρκαγιά, η οποία ξεκίνησε από το μπαλκόνι της οικίας του Γιώργου Μπίκα και επεκτάθηκε στα γύρω σπίτια του συγκροτήματος εξοχικών κατοικιών.

Επίσης είπε ότι κατά την εκτίμησή του το βραχυκύκλωμα αποκλείεται ως αιτία της πυρκαγιάς, ενώ τόνισε ότι μεγαλύτερη πιθανότητα υπάρχει να έχει μπει η φωτιά από ανθρώπινο χέρι, χωρίς ωστόσο να είναι κατηγορηματικός διότι περιμένει πρώτα το πόρισμα του πραγματογνώμονα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα