Τσέλσι - Εβερτον 5-0

Τσέλσι - Εβερτον 5-0

bet365

Με τους Αζάρ, Ντιέγο Κόστα και την άμυνα να συνεχίζουν το βιολί τους, η Τσέλσι έκανε κομμάτια την Εβερτον στο Stamford Bridge (5-0), έφτασε τις 5 σερί νίκες χωρίς να δεχθεί γκολ και είναι μόνη πρώτη.

Δεν γκελάρει, δεν δέχεται γκολ και έχει αρχίσει να μοιράζει στους αντιπάλους της. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε σκόρπισε την Εβερτον στο Λονδίνο και πέρασε μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας της Premier League. Ο Αζάρ (2 γκολ) έδειξε ότι η περσινή σεζόν ήταν απλά μια παρένθεση και ήταν ο υπερπαίκτης που όλοι ξέρουν, ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας, Ντιέγο Κόστα, 'χτύπησε' ξανά και πήγε στα 9 γκολ σε 11 ματς και η άμυνα έμεινε καθαρή για 5ο σερί ματς. Κάπως έτσι η Τσέλσι βρέθηκε στο Νο1 του αγγλικού πρωταθλήματος και μπορεί να δει αναπαυτικά το ντέρμπι Αρσεναλ-Τότεναμ και το ματς της Λίβερπουλ.

Η Τσέλσι πήρε από το πρώτο κομμάτι του αγώνα τον έλεγχο και πίεσε την Εβερτον, όμως ύστερα από ένα τέταρτο δεν είχε καταφέρει να απειλήσει τον Στεκέλενμπουργκ. Ολα έγιναν σε ένα λεπτό. Στο 19' ο Αζάρ συνέκλινε από αριστερά και έστειλε... χαμηλή ρουκέτα στη γωνία του Ολλανδού keeper και στο 20' ύστερα από τον συνδυασμό των Αζάρ-Πέδρο, ο Ντιέγο Κόστα άφησε ωραία την μπάλα για τον Μάρκο Αλόνσο που με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το πρώτο του γκολ στην Premier League (2-0). Το ματς επέστρεψε άμεσα στον ρυθμό που είχε πριν, όμως οι γηπεδούχοι ήταν μία κλάση πάνω και αυτό φαινόταν καθαρά. Στο 34' ο Αλόνσο έκανε τη σέντρα και ο Μόζες το σουτ που τράνταξε το δοκάρι του Στεκέλενμπουργκ και στο 36' ο Κούμαν προσπάθησε να αντιδράσει, όμως η είσοδος του Μιραλάς αντί του Οβιέδο δεν έμελλε να αλλάξει κάτι ουσιαστικά. Στο 42' ο Μάτιτς έκανε την κεφαλιά προς τα πίσω έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και ο Ντιέγο Κόστα εκτέλεσε από κοντά για το 3-0.

Η ομάδα του Κόντε σκόραρε νωρίς και στο δεύτερο μέρος. Στο 56' Αζάρ και Πέδρο έκρυψαν την μπάλα στα δεξιά, ο Ισπανός έδωσε εκπληκτικά με τακουνάκι στον Βέλγο, ο οποίος αφού απέφυγε έναν αντίπαλο, άφησε όρθιο τον Στεκέλενμπουργκ με αριστερό σουτ χαμηλά στη γωνία (4-0). Ο Ολλανδός τερματοφύλακας έβγαλε στο 63' το γυριστό του Ντιέγο Κόστα αλλά δεν μπόρεσε να κάνει κάτι δύο λεπτά αργότερα. Ο Ντιέγο έκανε εξαιρετική ντρίμπλα στο κέντρο και πήρε τον χώρο, έδωσε στα αριστερά του στον Αζάρ, που σούταρε, ο Στεκέλενμπουργκ απέκρουσε αλλά ο Πέδρο ήταν εκεί για να σκοράρει στην κενή εστία. Το τελευταίο κομμάτι του ματς, η Τσέλσι παρέμεινε μπροστά, όμως ευτυχώς για την Εβερτον το σκορ έμεινε στο 5-0.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα