Ευθύμης Κουλούρης: Η Πογκόν στρώνει... χρυσάφι στα πόδια του για να τον κρατήσει, σύμφωνα με τους Πολωνούς
Η Πογκόν Στσέτσιν θέλει να κρατήσει τον Ευθύμη Κουλούρη στο ρόστερ της και να επενδύσει σε αυτόν για τα επόμενα χρόνια. Όπως αποκάλυψε ο Άλεξ Χαντιτάγκι στην εκπομπή «Nasz News» του Goal.pl, ο σύλλογος έχει προτείνει στον Έλληνα επιθετικό επέκταση συμβολαίου για 3+1 χρόνια κι αν δεχθεί, θα γίνει ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες όχι μόνο στην Πογκόν, αλλά και σε ολόκληρο το πολωνικό πρωτάθλημα.
Το τρέχον συμβόλαιο του 29χρονου επιθετικού λήγει τον Ιούνιο του 2026, όμως ήδη υπάρχουν ομάδες που τον έχουν στη λίστα τους, κυρίως από την Τουρκία. Παρ’ όλα αυτά, η διοίκηση της Πογκόν θέλει όχι μόνο να τον κρατήσει, αλλά και να τον εντάξει μακροπρόθεσμα στο σύλλογο ακόμα και μετά το τέλος της καριέρας του, σύμφωνα με την ίδια πηγή.
Επιπλέον, η παραμονή του Κουλούρη θεωρείται καθοριστική, καθώς την περασμένη σεζόν ήταν ο κορυφαίος παίκτης της Πογκόν και πρώτος σκόρερ της Ekstraklasa. Από το καλοκαίρι του 2023, όταν εντάχθηκε στον σύλλογο, ο Έλληνας στράικερ έχει 49 γκολ κι έξι ασίστ σε 80 εμφανίσεις.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

