Κωνσταντόπουλος: Συμπαίκτης κι επίσημα με τον Σβάρνα στη Ράκοφ
Στην Πολωνία και τη Ράκοφ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Απόστολος Κωνσταντόπουλος. Αφού έμεινε ελεύθερος από την βελγική Μπέερσχοτ, ο Έλληνας αμυντικός συμφώνησε με τη Ράκοφ και γίνεται συμπαίκτης του Στράτου Σβάρνα.
Οι Πολωνοί μάλιστα έσπευσαν να τον υποδεχθούν με μια ελληνική καλησπέρα, επιβεβαιώνοντας πως υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας έως το 2028.
Kalispera, Apostolos! 🇬🇷👋#TOLIS2028 pic.twitter.com/O2dbVHbSSU
— Raków Częstochowa (@Rakow1921) July 1, 2025
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ράκοφ:
«Ο Απόστολος Κωνσταντόπουλος εντάσσεται στο ρόστερ της Ράκοφ ως ελεύθερος. Ο 22χρονος υπέγραψε συμβόλαιο έως τις 30 Ιουνίου 2028 με δυνατότητα επέκτασης για άλλους 12 μήνες. Ο νέος μας παίκτης γεννήθηκε στις 2 Αυγούστου 2002 στο Αγρίνιο της Ελλάδας. Έχει ύψος 188 εκ. και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός.
Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Παναιτωλικό, την οποία εκπροσώπησε από το 2007 έως το 2021, σε όλες τις ηλικιακές ομάδες μέχρι την πρώτη ομάδα. Πέρασε τα τελευταία 4 χρόνια στην βελγική Μπέρσχοτ. Με αυτήν την ομάδα, κατέκτησε δύο φορές το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας.
Την προηγούμενη σεζόν, ο Έλληνας αγωνίστηκε σε 35 αγώνες στους οποίους σημείωσε 3 γκολ. Έπαιξε επίσης 14 φορές για την εθνική ομάδα U-21 της Ελλάδας. Απόστολε, καλώς ήρθες στο Ράκοφ και καλή τύχη!».
No i rzucił... 😎
— Raków Częstochowa (@Rakow1921) July 1, 2025
✍️ https://t.co/EDIWqItT9J#TOLIS2028 pic.twitter.com/uiZy0XfVHV
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
