Κέιλορ Νάβας: Αποσύρεται από τα διεθνή καθήκοντα με την Κόστα Ρίκα

Κέιλορ Νάβας: Αποσύρεται από τα διεθνή καθήκοντα με την Κόστα Ρίκα

Newsroom
Κέιλορ Νάβας: Αποσύρεται από τα διεθνή καθήκοντα με την Κόστα Ρίκα

bet365

Ο Κέιλορ Νάβας ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την εθνική ομάδα της Κόστα Ρίκα μετά από 16 χρόνια και 3 Μουντιάλ λίγο πριν το Κόπα Αμερίκα.

Μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του από την Παρί Σεν Ζερμέν, μετά από πέντε σεζόν στον σύλλογο, ο Κέιλορ Νάβας μόλις αποκάλυψε ότι ολοκληρώνει τη διεθνή του καριέρα με την Κόστα Ρίκα. Ως εκ τούτου, ο αρχηγός των Ticos δεν θα αγωνιστεί στο προσεχές Copa America στις Ηνωμένες Πολιτείες (21 Ιουνίου 2024 – 15 Ιουλίου 2024).

Στο Instagram, ο πολύπειρος τερματοφύλακας θέλησε να ευχαριστήσει τους υποστηρικτές του. «Αυτό το κεφάλαιο της ζωής μου φτάνει στο τέλος του… Είναι ένα γλυκόπικρο συναίσθημα, δύσκολο να το αφομοιώσω. Μαζί γράψαμε ιστορία αντιμετωπίζοντας τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, ανεβάζοντας το όνομα της Κόστα Ρίκα σε νέα ύψη», ανέφερε στα δίκτυά του.

Με την Κόστα Ρίκα, ο Κέιλορ Νάβας αγωνίστηκε σε114 αγώνες, συμμετείχε σε τρία Παγκόσμια Κύπελλα, συμπεριλαμβανομένου του προημιτελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία το 2014.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα