Λουίς Ενρίκε: Απάντησε στους ισχυρισμούς ότι ο Μπαπέ τον χαρακτήρισε «π....ς γιο» στο ματς με τη Μαρσέιγ

Newsroom
Ενρίκε Μπαπέ

bet365

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λουίς Ενρίκε, διαβεβαίωσε ότι δεν είναι αλήθεια πως ο Κιλιάν Μπαπέ τον προσέβαλε αφού τον απέσυρε στον πάγκο στο ντέρμπι με τη Μαρσέιγ.

Ο Λουίς Ενρίκε μίλησε στα media ενόψει του ημιτελικού του κυπέλλου Γαλλίας με τη Ρεν. Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που θέλουν τον Γάλλο σταρ της ομάδας Κιλιάν Μπαπέ να τον προσέβαλε αφού έγινε αλλαγή στο πρόσφατο ντέρμπι με την Μαρσέιγ και χαρακτήρισε «ψέματα» τα όσα γράφονται.

«Το αστείο είναι ότι όλα δημιουργούνται από ένα ψέμα, αυτό συμβαίνει στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Κάποιος έχει επινοήσει μια προσβολή και έχουν προκύψει εικασίες κάθε είδους. Είμαι 53 ετών. Έχω ήδη ένα μέρος του σώματός μου φαλακρό ... που είναι το κεφάλι μου», είπε ο προπονητής στη συνέντευξη Τύπου την παραμονή του ημιτελικού του Coupe de France.

Ο πρώην προπονητής της Εθνικής Ισπανίας αναφερόταν σε υποτιθέμενες προσβολές που είπε εναντίον του ο Μπαπέ όταν αντικαταστάθηκε στο 65ο λεπτό του Classique από τον Πορτογάλο επιθετικό Γκονκάλο Ράμος. Ο σταρ της PSG και της Εθνικής Γαλλίας αποχώρησε από το γήπεδο εμφανώς εκνευρισμένος και μουρμούρισε μερικά λόγια που ερμηνεύτηκαν από μερίδα του γαλλικού Τύπου ως προσβολές προς τον προπονητή του.

 

Τελευταία Νέα