Πογκμπά: Γιόρτασε τα 31 μιλώντας για τις «μάχες» του τους τελευταίους 12 εφιαλτικούς μήνες

Newsroom
Ο Πογκμπά με τη φανέλα της Γιουβέντους

bet365

Ο αποκλεισμένος τόσο από τη Γιουβέντους όσο και από την Εθνική Γαλλίας, Πολ Πογκμπά, σκέφτηκε τους αγώνες που έδωσε τον τελευταίο χρόνο, καθώς έκλεισε τα 31 την Παρασκευή (15/03).

Ο πρώην σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Πολ Πογκμπά που τιμωρήθηκε με τετραετή αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο λόγω της υπόθεση του ντόπινγκ μίλησε για τις δυσκολίες της ζωής του τον περασμένο χρόνο καθώς γιόρτασε τα 31α γενέθλιά του με την οικογένειά του.

Ο Γάλλος ταλαιπωρήθηκε από πολλαπλούς τραυματισμούς τις δύο τελευταίες σεζόν και είχε εμφανιστεί σε μόλις δύο παιχνίδια για τη Γιουβέντους πριν αποτύχει σε τεστ νόπινγκ πέρυσι. Τον Φεβρουάριο, ο παίκτης κρίθηκε ένοχος και του επιβλήθηκε μακροχρόνια ποινή αποκλεισμού.

Την Παρασκευή (15/03), για να γιορτάσει τα 31, ανήρτησε στο Instagram μερικές φωτογραφίες και έγραψε στη λεζάντα: «Ποτέ δεν έχω μάθει και δεν έχω μεγαλώσει τόσο πολύ μέσα σε ένα χρόνο. Τα τεστ που στέλνει ο Αλλάχ είναι αναπόφευκτα και είναι εύκολο να δεις μόνο τα άσχημα πράγματα, αλλά ό,τι κι αν συμβεί. Al hamdoulilah. Al hamdoulilah για τις καλές, τις κακές, τις δύσκολες στιγμές και τις στιγμές της ευκολίας».

Ο πρώην συμπαίκτης και στενός φίλος του Γάλλου στη Γιουνάιτεντ, Τζέσι Λίνγκαρντ, μοιράστηκε ένα σύντομο αλλά γλυκό μήνυμα γενεθλίων για τον καλύτερό του συμπαίκτη στο Instagram. Ο Λίνγκαρντ και ο Πογκμπά αποφοίτησαν από την ακαδημία νέων των Κόκκινων Διαβόλων και ήταν συμπαίκτες στον σύλλογο μετά την επιστροφή του Πογκμπά στο Ολντ Τράφορντ το 2016.

Όσο ο Γάλλος προσπαθεί να διαχειριστεί τη νέα τάξη πραγμάτων, η Γιουβέντους σκέφτεται να λύσει το συμβόλαιό του, κι εκείνος είναι έτοιμος να ασκήσει έφεση κατά της τετραετούς απαγόρευσης.

 

Τελευταία Νέα