Μέσι: Μπήκε στο γήπεδο κρατώντας από το χέρι τον γιο των Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Γουέστ

Νίκος Κικίδης
Μέσι - Σέιντ

bet365

Μόνο τυχαία δεν ήταν η επιλογή για το παιδάκι που θα συνόδευε τον Μέσι στο γήπεδο, μιας και πρόκειται για τον γιο των Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Γουέστ, Σέιντ!

Η άφιξη του Λιονέλ Μέσι στο MLS για την Ίντερ Μαϊάμι δεν έχει περάσει απαρατήρητη από την αφρόκρεμα του Hollywood. Και τελευταίο χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η επιλογή για το παιδάκι που συνόδευσε τον Αργεντινό στον αγωνιστικό χώρο στο τελευταίο ματς της Ίντερ Μαϊάμι κόντρα στους Λος Άντζελες Γκάλαξι.

Συγκεκριμένα το παιδάκι πρόκειται για τον γιο της Κιμ Καρντάσιαν και του Κάνιε Γουέστ, κάτι που επιβεβαίωσε η ίδια η Κιμ μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο «X».

«Ο Σέιντ συνοδεύει τον Μέσι στο γήπεδο. Ζει το απόλυτο όνειρο» ανέφερε χαρακτηριστικά η Κιμ Καρντάσιαν, η οποία συνόδευσε τη λεζάντα με ένα βίντεο του Μέσι μαζί με τον Σέιντ καθώς οι δυο τους βγαίνουν στο χορτάρι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα