Ρίβερ Πλέιτ - Μπόκα Τζούνιορς 1-1: Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Αργεντινής (vids)

river_boca_1

bet365

Ρίβερ Πλέιτ και Μπόκα Τζούνιορς ήρθαν ισόπαλες με σκορ 1-1 στο «Μονουμεντάλ» και το πρώτο «Superclasico» της χρονιάς έληξε δίχως νικητή.

Ισόπαλες με σκορ 1-1 ήρθαν Ρίβερ Πλέιτ και Μπόκα Τζούνιορς στο... καυτό «Μουνουμεντάλ» και το «Superclasico» της 7ης αγωνιστικής του Copa de la Liga έληξε δίχως νικητή.

Οι Millonarios ήταν καλύτεροι σε σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του «Superclasico» και ήταν εκείνοι που έχασαν την καλύτερη ευκαιρία στο πρώτο μέρος. Ο Νάτσο Φερνάντες έδωσε με τακουνάκι στον Κλαούντιο Ετσεβερί, εκείνος με κεφαλιά βρήκε τον Φακούντο Κολίδιο και εκείνος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Σέρχιο Ρομέρο στην καλύτερη στιγμή του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη το σκηνικό πίεση των γηπεδούχων επαναλήφθηκε και με γκολ από τα... αποδυτήρια, η ομάδα του Μαρτίν Ντεμικέλις άνοιξε το σκορ στο 49ο λεπτό του ματς. Η φάση του γκολ ξεκίνησε από τη... μαγική πάσα του Ένσο Ντίας, όπου έβγαλε φάτσα με την εστία τον Πάμπλο Σολάρι, ο οποίος στην πρώτη του προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα πόδια του Ρομέρο και στο ριμπάουντ την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνες δεν τα παράτησε και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 70ο λεπτό του αγώνα. Οι Xeneizes βγήκαν στην επίθεση από την αριστερή πλευρά τους, ο Λαουτάρο Μπλάνκο έκανε εξαιρετικό γύρισμα στην καρδιά της άμυνας της Ρίβερ και ο Κριστιάν Μεδίνα με άψογο πλασέ έφερε το «Superclasico» στα ίσα.

Η βαθμολογία:

argentina

argentina

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Τελευταία Νέα