Εθνική Κύπρου Κ17: Μοιρασιά με τη Σλοβακία στην Περιστερώνα

Εθνική Κύπρου Κ17: Μοιρασιά με τη Σλοβακία στην Περιστερώνα

Newsroom
εθνικη παιδων κυπρου
Η Εθνική ομάδα Παίδων Κ17 ήρθε ισόπαλη 2-2 με την αντίστοιχη της Σλοβακίας σε φιλικό αγώνα που έγινε στο Στάδιο της Δόξας στην Περιστερώνα την Πέμπτη 15/2.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Εθνικής Παίδων για τη συμμετοχή της στην τελική φάση του EURO U17, το σύνολο του Μιχαήλ υποδέχθηκε στην Περιστερώνα τη Σλοβακία, με το ματς να λήγει με ισοπαλία 2-2.


Στο πρώτο φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων την περασμένη Τρίτη η αντίπαλοι πήραν τη νίκη με 1-0.


Πολύ καλή παρουσία από την Εθνική στο πρώτο ημίχρονο το οποίο έκλεισε έχοντας προβάδισμα με 1-0. Ο Μάριος Θεοχάρους με σουτ μέσα από την περιοχή, άνοιξε το σκορ στο 4ο λεπτό

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 53ο λεπτό οι Σλοβάκοι ισοφάρισαν με πέναλτι του Βίνα Σιμόν και στο 63' προηγήθηκαν 2-1 από τέρμα του Ντανιελ Οσμάν.

Ο Φίλιππος Κοκκινόφτας σκόραρε για την Κύπρο στο 85' διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Οι παίκτες του Χ.Μιχαήλ:


Σάββας Μίχος, Γιώργος Σκάφη (60' Κοσμάς Ιωάννου) Χαράλαμπος Βαττής (60' Μάξιμος Πετούσης), Κυριάκος Στρούθου (90' Σταύρος Δημοσθένους), Χρύσης Ευαγγέλου (46' Φίλιππος Κοκκινόφτας, 90' Ραφαήλ Δημοσθένους), Μάριος Θεοχάρους (60' Γαβριήλ Ψηλογένης), Πέτρος Ιωάννου, (90' Κωνσταντίνος Παναγή), Γιώργος Τζιωρτζής, Θεόκλειτος Πολυχρονίου, Στέφανος Βασιλείου (60' Χαράλαμπος Μιχάλας), Άννινος Νικολάου.(60' Χρίστος Λουκαϊδης).

 

Τελευταία Νέα