Championship: Απίθανο τέρμα στη Β' Αγγλίας, έκλεψε τα «φώτα» του Champions League! (vid)

Newsroom
philogene_goalll

bet365

Ποδιά, κοφτή ντρίμπλα και ραμπόνα, όλα μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα. Ο Τζέιντεν Φίλοτζιν «ζωγράφισε» για τη Χαλ και κατάφερε να γίνει viral την ημέρα της επιστροφής του Champions League.

Τα... αστέρια του Champions League επέστρεψαν, η Ρεάλ «λύγισε» τη Λειψία και η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από την Κοπεγχάγη. Η ομορφότερη στιγμή της Τρίτης (13/02) ωστόσο, δεν ανήκει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση αλλά στην... ταπεινή Championship και τη χάρισαν τα θαυματουργά πόδια του Τζέιντεν Φίλοτζιν. Ο 22χρονος της Χαλ στο 71ο λεπτό της αναμέτρησης απέναντι στη Ρόδεραμ «ζωγράφισε» και προσέφερε ένα απίθανο highlight.

Αρχικά προσπέρασε τον έναν αντίπαλό του με ποδιά κι έπειτα τον έστειλε για... βόλτα εκτός του γηπέδου, πριν τελειώσει τη φάση με φοβερή ραμπόνα στην απέναντι γωνία - με την μπάλα βέβαια να κάνει και μια μικρή κόντρα! Κάπως έτσι πάντως, ο Φίλοτζιν είδε το όνομά του να κλέβει τις εντυπώσεις τη βραδιά της επιστροφής του Champions League και μπόρεσε να τραβήξει τα φώτα περισσότερο και από τους Μπραΐμ Ντίαθ και Κέβιν Ντε Μπρόινε.

 

Τελευταία Νέα