Λαβέτσι: Πήρε εξιτήριο και... επέστρεψε στα γήπεδα! (vids)

Λαβέτσι: Πήρε εξιτήριο και... επέστρεψε στα γήπεδα! (vids)

lavezzi

bet365

Ο Λαβέτσι πήρε εξιτήριο από την κλινική στην οποία βρισκόταν για το πρόβλημα αλκοολισμού που είχε και παρακολούθησε από κοντα την αναμέτρηση της Αλμιράντε Μπράουν με την Τρίσταν Σουάρες.

Θετικά τα νέα για τον Εσεκιέλ Λαβέτσι, ο οποίος πήρε εξιτήριο από την κλινική και βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου της Αλμιράντε Μπράουν.

Ο 38χρονος Αργεντινός, παρακολούθησε από κοντά αναμέτρηση για τη Β' κατηγορία Αργεντινής ανάμεσα στην Αλμιράντε και την Τρίσταν Σουάρες, στην οποία αγωνίζεται ο ανιψιός του, Αγκουστίν, που σκόραρε μάλιστα τα δύο τέρματα της ομάδας του χαρίζοντάς της το τρίποντο.

Ο Pocho έδειχνε και πάλι χαρούμενος με την επιστροφή του στα γήπεδα και έβγαλε φωτογραφίες με τον κόσμο τόσο στις κερκίδες όσο και στα αποδυτήρια του γηπέδου.

Υπενθυμίζουμε πως ο Λαβέτσι είχε εισαχθεί σε ψυχιατρική κλινική στο Μπουένος Άιρες, με πρόβλημα αλκοολισμού. «Είναι δύσκολο. Αλλά πρέπει να το κάνω, πρέπει να ανακατευθύνω τη ζωή μου, τις συνήθειές μου. Και όλα αυτά, πρέπει να τα κάνω για τον γιο μου. Είχα ξεπεράσει τα όρια.

Προσπάθησα να το κάνω από μόνος μου, αλλά δεν τα κατάφερα. Δεν υπήρχε άλλη επιλογή από το να έρθω εδώ στην κλινική», ήταν τα λόγια του Λαβέτσι σε ένα συγγενικό του πρόσωπο πριν από μερικές εβδομάδες.

 

Τελευταία Νέα