Bundesliga: Οι οπαδοί του Αμβούργου έβαλαν κλειδαριές ποδηλάτων στo τέρμα!

Newsroom
οπαδοί Αμβούργου κλειδαριές

bet365

Οι διαμαρτυρίες κατά ενδεχόμενης εξωτερικής επένδυσης στο γερμανικό ποδόσφαιρο κλιμακώθηκαν την Παρασκευή στη Γερμανία με επεισόδια που διέκοψαν αγώνες στο Ντόρτμουντ και το Αμβούργο.

Η εντός έδρας νίκη της Μπορούσια Ντόρτμουντ με 3-0 επί της Φράιμπουργκ διακόπηκε για ένα διάστημα σε κάθε ημίχρονο, αφού οι οπαδοί των γηπεδούχων πέταξαν μπαλάκια του τένις και σοκολατένια νομίσματα στον αγωνιστικό χώρο του Signal Iduna Park.

Στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, ελήφθησαν πιο ακραία μέτρα, καθώς ο εντός έδρας αγώνας του Αμβούργου με το Αννόβερο διακόπηκε καθώς μια ομάδα οπαδών του Αμβούργου φέρεται να προσάρμοσε κλειδαριές ποδηλάτων σε ένα από τα τέρματα κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, προκαλώντας καθυστέρηση 30 λεπτών, καθώς το προσωπικό του γηπέδου «Volksparkstadion» εργαζόταν για να τις αφαιρέσει!

Παράλληλα, οι οπαδοί του Αννόβερου, ανάρτησαν ένα πανό που έδειχνε το πρόσωπο του προέδρου του συλλόγου Μάρτιν Κιντ στο στόχαστρο. Κρατούσαν επίσης πλακάτ διαμαρτυρίας κατά της CVC και της Blackstone, των δύο υποψήφιων αγοραστών στην επενδυτική συμφωνία του πρωταθλήματος.

Ο διαιτητής απομάκρυνε και τις δύο ομάδες παικτών μετά το ξεδίπλωμα των πανό, ενώ στις οθόνες του γηπέδου προβλήθηκε προειδοποίηση ότι το παιχνίδι μπορεί να διακοπεί.

Το Αμβούργο βρέθηκε να χάνει με 3-1 στο ημίχρονο και ισοφάρισε σε 3-3, αλλά τελικά ηττήθηκε με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται περισσότερες από δύο ώρες και 40 λεπτά μετά την έναρξή του.

 

Τελευταία Νέα