Ντόρτμουντ - Φράιμπουργκ 3-0: Φίλκρουργκ κερνούσε, Μάλεν έπινε...

Νίκος Κικίδης
Ντόρτμουντ

bet365

Με τον Φίλκρουγκ να μοιράζει ασίστ και τον Μάλεν να σκοράρει από τις πάσες του, η Ντόρτμουντ επιβλήθηκε 3-0 της Φράιμπουργκ και εξασφάλισε την παρουσία της στην τετράδα.

Άνετη βραδιά για τη Ντόρτμουντ με τον δίδυμο Μάλεν - Φίλκρουγκ να δίνει τη λύση κόντρα στη Φράιμπουργκ. Με τον πρώτο να σκοράρει δις από τις ασίστ του δεύτερου που πρόσθεσε στο τέλος και το κερασάκι, οι Βεστφαλοί επιβλήθηκαν με 3-0 και εξασφάλισαν την παρουσία τους στην τετράδα και για αυτή την αγωνιστική.

Στο 16΄ο Μάλεν με υπέροχο σουτ στον ουρανό των διχτύων άνοιξε το σκορ για τη Ντόρτμουντ, με τον Ολλανδό να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους (45+7΄) που άγγιξαν τα δώδεκα λεπτά λόγω διακοπής για διαμαρτυρία από τους οπαδούς οι οποίοι πέταξαν κέρματα και μπαλάκια του τένις στον αγωνιστικό χώρο.

Αφού ο Ολλανδός με όμορφο πλασέ έγραψε το 2-0 από δεύτερη ασίστ του Φίλκρουγκ, σειρά πήρε ο Γερμανός, ο οποίος στο 87΄κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας μετά από βαθιά μπαλιά του Μάατσεν και διαμόρφωσε το τελικό σκορ με άψογη κεφαλιά.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα