Χέντερσον: Αποχώρησε από τη Σαουδική Αραβία και σχεδιάζει την επόμενή του κίνηση

Χέντερσον: Αποχώρησε από τη Σαουδική Αραβία και σχεδιάζει την επόμενή του κίνηση

Newsroom
Χέντερσον

bet365

Σύμφωνα με τους «Times», ο Άγγλος φαίνεται έτοιμος να τελειώσει την περίοδο παραμονής του στη Saudi Pro League μετά από μόλις έξι μήνες εν μέσω ενδιαφέροντος από τον Άγιαξ.

Ο Τζόρνταν Χέντερσον θέλει να κλείσει το κεφάλαιο: Ελ Ετιφάκ και να εγκαταλείψει το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

Σύμφωνα με τους «Times», ο Άγγλος διεθνής έχει ήδη φύγει από την προπονητική βάση της Ελ Ετιφάκ και στόχος είναι να επιστρέψει στην Αγγλία καθώς εξετάζει τις επιλογές που θα έδιναν τέλος στη σύντομη περίοδο παραμονής του στη Saudi Pro League.

Ο χρόνος του έμπειρου μέσου στη Μέση Ανατολή φαίνεται να πλησιάζει στο τέλος του μετά από νέες συνομιλίες μεταξύ του παίκτη και του συλλόγου. Ο Άγιαξ ηγείται του ενδιαφέροντος πολλών συλλόγων για τον Άγγλο διεθνή.

Ο 33χρονος βρισκόταν στο προπονητικό camp της ομάδας του στο Άμπου Ντάμπι το Σαββατοκύριακο, αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ του βρετανικού μέσου έφυγε αργά το βράδυ της Τρίτης (16/01) με προορισμό το Ηνωμένο Βασίλειο για να είναι με την οικογένειά του καθώς ζυγίζει τις επιλογές του.

Αν και τίποτα δεν έχει αποφασιστεί, φαίνεται όλο και πιο πιθανό να εγκαταλείψει τη Σαουδική Αραβία μετά από μια δυστυχισμένη περίοδο έξι μηνών. Θυμίζουμε ότι μετακόμισε στην Αλ-Ετιφάκ στα τέλη Ιουλίου μετά από 12 χρόνια στη Λίβερπουλ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα