Εστουδιάντες - Ντεφένσα Ι Χουστίσια 1-0: Κυπελλούχος Αργεντινής για πρώτη φορά

estudiantes

bet365

Η Εστουδιάντες ντε Λα Πλάτα κατέκτησε το Κύπελλο Αργεντινής για πρώτη φορά στην ιστορία της, καθώς επικράτησε στον τελικό με 1-0 της Ντεφένσα Ι Χουστίσια.

Κυπελλούχος Αργεντινής για πρώτη φορά στην ιστορία της η Εστουδιάντες ντε Λα Πλάτα!

Η ιστορική ομάδα από τη Λα Πλάτα κατέκτησε το τρόπαιο, καθώς επικράτησε στον τελικό της Ντεφένσα Ι Χουστίσια με 1-0, χάρη στο τέρμα του Γκίντο Καρίγιο στο 54ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο 32χρονος επιθετικός, ο οποίος είχε βρέθει στο «στόχαστρο» του Ολυμπιακού στο παρελθόν, πήρε την μπάλα έπειτα από την ατομική ενέργεια του Λεονάρντο Γοδόι και την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0.

«Ασύγκριτο. Η ομάδα άξιζε να τελειώσει έτσι. Έπρεπε να νικήσει. Οι τελικοί κερδίζονται και έτσι ήταν. Ευτυχώς μπόρεσα να βοηθήσω για την κατάκτηση του τροπαίου, θα είναι μια στιγμή που δεν θα ξεχάσω ποτέ», δήλωσε συγκινημένος μετά το τέλος του αγώνα ο Καρίγιο.

Οι πανηγυρισμοί ήταν έξαλλοι και κράτησαν μέχρι τις πρωινές ώρες στην πόλη της Λα Πλάτα, πρωτεύουσα της Επαρχίας του Μπουένος Άιρες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα