Τζόλης: «Η Μπουντεσλίγκα είναι ο μεγάλος μου στόχος»

Τζόλης: «Η Μπουντεσλίγκα είναι ο μεγάλος μου στόχος»

Newsroom
tzolis_goal

bet365

Ο Χρήστος Τζόλης μίλησε στην Bild για τα όνειρα που έχει και σχολίασε πως χάρις στη Φορτούνα «χαίρεται» και πάλι το ποδόσφαιρο.

Με το πόδι στο γκάζι ξεκίνησε τη σεζόν ο Χρήστος Τζόλης, που αγωνίζεται στη Φορτούνα Ντίσελντορφ με τη μορφή του δανεισμού από τη Νόριτς. Με έξι γκολ και μία ασίστ μέχρι στιγμής στη σεζόν είναι εκ των πρωταγωνιστών της και έτσι το club διεκδικεί το «εισιτήριο» της ανόδου, καθώς βρίσκεται στην 5η θέση και στο «-2» από την προνομιούχο πρώτη τριάδα. Στο deal των ομάδων υπάρχει υποχρεωτική οψιόν αγοράς (σ.σ. περίπου έξι εκατομμύρια ευρώ) εάν η Φορτούνα ανέβει στα «σαλόνια» του γερμανικού ποδοσφαίρου και ο 21χρονος μίλησε στην Bild για τα όνειρά του. «H Μπουντεσλίγκα είναι ο μεγάλος στόχος μου. Θέλω 100% να αγωνιστώ εκεί. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα φέρει το μέλλον, αλλά τώρα νιώθω πως το σπίτι μου είναι το Ντίσελντορφ. Μου αρέσει εδώ. Το πιο σημαντικό πράγμα τώρα είναι να απολαύσω τους επόμενους μήνες στην ομάδα. Να είμαι βασικός και να βοηθήσω την ομάδα με πολλές ασίστ και γκολ, αλλά και να βελτιωθώ. Αγαπώ το ποδόσφαιρο και χάρη στη Φορτούνα το χαίρομαι ξανά. Δυστυχώς στην Αγγλία δεν είχα καλό προαίσθημα. Δεν διασκέδαζα με το ποδόσφαιρο. Σπάνια έπαιζα και δεν ένιωθα τόσο πολύ αυτοπεποίθηση όμως συμβαίνει εδώ. Ακόμη όμως και σε μια δύσκολη φάση η Φορτούνα με εκτίμησε και έτσι δεν έμεινα πίσω», είπε αρχικά.

Και συνέχισε. «Οταν ήμουν παιδί μου άρεσαν το ίδιο ο Μέσι και ο Ρονάλντο. Τώρα θαυμάζω περισσότερο τον Ρονάλντο γιατί ακόμη θέλει να βελτιώνεται αν και είναι 38 ετών. Ποτέ δεν σταματά να δουλεύει. Η νοοτροπία του Ρονάλντο αποτελεί παράδειγμα για μένα. Επίσης παρακολουθώ περισσότερο τους κορυφαίους εξτρέμ στο Champions League. Πως κινούνται, πως κουβαλούν την μπάλα, πως ντριμπλάρουν και πότε ακριβώς πασάρουν. Θέλω να προσέχω τέτοιες λεπτομέρειες. Ο Εμπαπέ είναι το μέτρο σε όλα αυτά. Είμαι όμως γοητευμένος από το Σανέ. Είναι δύσκολο να καταλάβεις τι κάνει γιατί είναι πολύ γρήγορος. Η ταχύτητα και η ευφυία στο παιχνίδι του με εντυπωσιάζουν».

 

Τελευταία Νέα