Διαγωνισμός: Κέρδισε ένα ταξίδι στο Λίβερπουλ για να γνωρίσεις από κοντά τον Κώστα Τσιμίκα

Διαγωνισμός: Κέρδισε ένα ταξίδι στο Λίβερπουλ για να γνωρίσεις από κοντά τον Κώστα Τσιμίκα

Newsroom
...
Το Giant Heart της Novibet σε συνεργασία με την Prosport σου δίνουν τώρα τη μεγάλη ευκαιρία!

Η Λίβερπουλ έχει ξεκινήσει ιδανικά το φετινό πρωτάθλημα. Με επτά νίκες, δύο ισοπαλίες και μόλις μία ήττα, οι «Reds» βρίσκονται στην τέταρτη θέση μετά από δέκα αγωνιστικές και τρεις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Τότεναμ. Η Premier League προφανώς έχει πολύ δρόμο μπροστά της, αλλά είμαστε βέβαιοι πως θα δούμε ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα μέχρι σήμερα, με τις κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας να παλεύουν μέχρι τέλους για τον τίτλο.

Τι θα έλεγες, λοιπόν, να βρεθείς στο Λίβερπουλ και να γνωρίσεις από κοντά τον δικό μας, Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος κάνει τη μία καλή εμφάνιση μετά την άλλη;

Το Giant Heart της Novibet σε συνεργασία με την Prosport σου δίνουν τώρα τη μεγάλη ευκαιρία και να ζήσεις κι εσύ την πιο "Greek Scouser" εμπειρία. Το μόνο που έχεις να κάνεις έιναι να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό στο Instagram και να μπεις στην κλήρωση, για να κερδίσεις ένα ταξίδι παρέα με ένα φίλο ή μία φίλη σου στο Λίβερπουλ, όπου θα συναντήσετε από κοντά τον Κώστα Τσιμίκα, Πρεσβευτή του προγράμματος Giant Heart της Novibet.

Μην κάθεσαι. Ο χρόνος μετράει αντίστροφα. H κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30/11/2023 και το άτομο που θα νικήσει, θα ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα στο Instagram και θα ανακοινωθεί σε story.

To Λίβερπουλ και ο Κώστας Τσιμίκας σε περιμένουν!

* Η συμμετοχή στο διαγωνισμό επιτρέπεται μόνο σε άτομα 21 ετών και άνω (ισχύει και για το φίλο ή τη φίλη σου που θα σε ακολουθήσει στο ταξίδι).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα