Αλ Νασρ: Με πρωταγωνιστή τον Ρονάλντο πήρε τη ματσάρα κόντρα στην Αλ Αχλί (vids)

cristiano_ronaldo

bet365

Η Αλ Νασρ επικράτησε της Αλ Αχλί με σκορ 4-3 και πρωταγωνιστή τον Ρονάλντο, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ στην αναμέτρηση.

Η Αλ Νασρ πήρε τη ματσάρα απέναντι στην Αλ Αχλί με 4-3 και πρωταγωνιστής της ήταν για ακόμα μια φορά ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ.

Ο Ρονάλντο άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση μόλις στο 4ο λεπτό, με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Μεντί. Στη συνέχεια του αγώνα και συγκεκριμένα στο 7', ο Πορτογάλος super star αστόχησε προ κενής εστίας και έχασε την ευκαιρία να κάνει δύο τα τέρματα της ομάδας του.

Τη σκυτάλη στο σκοράρισμα για τους γηπεδούχους πήρε ο Άντερσον Ταλίσκα, ο οποίος έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του στο 17', με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν στη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, με τον Φρανκ Κεσί. Οι γηπεδούχοι ωστόσο πήγαν στην ανάπαυλα με «αέρα» δύο τερμάτων χάρη στο δεύτερο τέρμα του Ταλίσκα στο 45+6'.

Στην επανάληψη η Αλ Αχλί κέρδισε πέναλτι και το μετέτρεψε σε γκολ ο Ριγιάντ Μαχρέζ στο 50ο λεπτό. Ο Ρονάλντο δεν είχε πει παρόλα αυτά την τελευταία του κουβέντα στο παιχνίδι και δύο λεπτά αργότερα πέτυχε την «ντοπιέτα» με μαγική ατομική ενέργεια. Η ομάδα του Ματίας Τζέισλε κατάφερε ωστόσο να μειώσει το σκορ στο 87' χάρη στο τέρμα του Αλ Μπουράικαν για το τελικό 4-3.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα